"Buka Buku Baru" Giveaway by Mai

Saturday, June 9, 2018


Hi. Assalamualaikum semua! Giveaway datang lagi, hihihi.

Banner Giveaway



 Kenapa "Buka Buku Baru"? 


Hidup ini seperti buku, kadang-kala ia menghiburkan, kadang jua ia boleh jadi menyedihkan atau menyebalkan. Tanpa salah satu emosi, 'buku' kita akan jadi mendatar dan membosankan. Kitalah penulis dalam buku kehidupan masing-masing.

Akhirnya pada Jun 2018 ini, aku bakal membuka sebuah buku baru sebagai seorang isteri. Terima kasih pada semua yang mendoakan kami. Countdown sudah berubah kepada satu angka, kurang lebih seminggu lagi untuk kami diijab kabulkan.

Selamat tinggal segala perangai tak elok dan crush-crush zaman silam (lol sis gurau). Doakan sis dapat jadi isteri yang baik, solehah dan manja, kahkahkah.

 Cara Menyertai "Buka Buku Baru" Giveaway by Mai 


01 - Follow blog www.noormaizan.com 

02 - Like Fanpage (KLIK SINI) dan (KLIK SINI)

03 - Follow instagram @noormaizan (KLIK SINI

04 - Buat satu entry bertajuk "Buka Buku Baru" Giveaway by Mai, tempekkan banner diatas dalam entry tersebut dan link ke entry ini.

05 - Share nasihat, petua atau ucapan untuk pengantin baru, hihi. Terpulang nak share apa pun tapi janji positif.

06 - Komen link entry penyertaan bersama dengan emel (senang untuk Mai contact pemenang nanti)

Good Luck!

 Cara Pemilihan Pemenang 


Sebenarnya tak suka pakai random org tu, jadi pemilihan akan dibuat oleh Mai sendiri. Buat permulaan, hadiah disediakan untuk seorang pemenang sahaja. Tapi jika penyertaan memberansangkan, Mai akan menambah beberapa hadiah lagi  (akan update entry ini dari masa ke semasa).

Hadiah "Buka Buku Baru" Giveaway by Mai 


01 // dUCk Whenever Planner + Dalila Handsock 1 Layer (warna pilihan korang)





02 // UNLOCK DENGAN 50 PESERTA

03 // UNLOCK DENGAN 100 PESERTA

Ruangan hadiah akan diupdate dan ditambah hadiah dari masa ke semasa jika bilangan peserta mencapai sasaran, hihi.



 Tarikh Tamat Giveaway 

15 July 2018 (1200am)


Follow

24 comments

  1. Insya Allah akan cuba join :)

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah Umi akan join dan mendoakan yang terbaik buat Mai.

    ReplyDelete
  3. hah dengan pantas terus join!

    http://www.farhanajafri.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mai.Mudah2 meriah sambutannya.
    Selamat menempuh gerbang perkahwinan.

    ReplyDelete
  5. Akak save dulu. Nanti akak join ye 😍

    ReplyDelete
  6. wah bestnya hadiah.. insya allah nanti akak join ye

    ReplyDelete
  7. https://messarah.blogspot.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html

    ReplyDelete
  8. kak pip join juga ...

    http://www.mrspip.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum,, saya join giveaway ni tapi saya tak ada akaun instagram jadi saya tak boleh follow kak Mai :') Tahniah kak Mai!

    https://ailya-saffaa.blogspot.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html

    Emel: nik.saffaa@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Allah best nye tapi eka pun belum pernah rasa sbgai isteri atau tunangan orang lagi. Haha. btw goodluck for your giveaway and may Allah blessed your marriage and grant both of you easier and blessful journey toward Jannah <3

    The Hundred Pages | Eyqa Zaque

    ReplyDelete
  11. Tahniah Mai.. akak join ye
    http://www.ciktie.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html

    E-mail: snamohamad@gmail.com

    ReplyDelete
  12. CONGRATULATIONS! I'm here to join everybody. Bismillah.

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html

    email: raydahpunye@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Salam , saya join :)

    Selamat pengantin baru!

    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html

    Emel : khairilmohamad2@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Kak Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2018/06/buku-baru-giveaway-by-mai.html?m=0

    ReplyDelete
  15. Congrats Mai. Hee. :) Ika join tau.
    http://ikashoid.blogspot.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai-saturday.html

    ReplyDelete
  16. Kiter join

    http://zzzyy.blogspot.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html


    zzzyyshirven@gmail.com

    ReplyDelete
  17. join! :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html
    sayidahnapisah65@gmail.com

    ReplyDelete
  18. rabia join ye :)

    https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html

    robiatuladawiyah588@gmail.com

    ReplyDelete
  19. nanti lps raya akk join ye mai...

    ReplyDelete
  20. tahniah,semoga bahagia selamanya,kalau sempat nanti nak join

    ReplyDelete
  21. join

    https://z3tty.blogspot.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html

    nurzetty89@gmail.com

    ReplyDelete
  22. http://ejulz.blogspot.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html

    emel : asrul_harfan@hotmail.com

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum Mai, tahniah akak ucapkan kerana nak masuk ke alam perkahwinan dan Selamat Pengantin Baru untuk awak dan suami.. Akak join dan support awak..

    http://www.shikinrazali.com/2018/06/buka-buku-baru-giveaway-by-mai.html

    Emel : starlavender.luna@gmail.com

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.