Hire Me



Coding & HTML memang confusing dan tak semua orang ada banyak masa nak kelebek mendalah tu demi sebuah template yang bergaya. HAHAHA.

But don't worry Mai akan tolong korang dapatkan template idaman korang dengan harga yang mampu milik!

Dengan harga RM30.00 sahaja. Tapi dengan beberapa syarat tau...

  1. Bayaran dibuat sebelum kerja dimulakan. First pay, first serve.
  2. Korang decide warna dan template betul-betul sebelum Mai mula kerja sebab taknaklah dah siap edit baru rasa tak berkenan lepastu nak tukar lain pula. Huhuhu kesian saya.
  3. Tapi Mai taklah kejam sangat, so kalau betul-betul rasa tak berkenan dengan template tu boleh je tukar lagi tapi untuk sekali pertukaran saja percuma, pertukaran ketiga dan seterusnya ada bayaran, ciaciacia.
  4. Sabar menempuh tempoh mengedit selama 3 hari, tapi customer boleh update seperti biasa sebab takde ganggu apa sangat pun. (Boleh request untuk Mai buat kat blog sendiri dulu nanti baru pasangkan pun boleh, up to you my beloved customers!)
  5. Dialu-alukan untuk beri draft atau blog rujukan untuk design idaman anda sebab motif utama Mai buat servis ni pun untuk tolong semua dapatkan template idaman juga, hihihi.

Ok 5 point ni je pun, hehehe, maaf kalau ada terkasar bahasa. Maka dengan ini keputusan terletak ditangan anda, adakah mahu bekerjasama dengan saya, ataupun nak cari designer lain sebab saya banyak songeh, kekekeke.

Tapi tulah mana-mana designer pun syaratnya lebih kurang je...kalau korang happy nak guna servis Mai, Mai sejuta kali happy untuk beri servis penuh kasih sayang untuk korang.

Whatsapp - 013-2080366 untuk respons segera tau!
Atau
Isi Borang dibawah :)

Your Name :

Your Email: (required)

Your Message: (required)






Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.