Latest Posts

Review Penghargaan Kepada Pengomen Tegar

By October 25, 2016

***STICKY POST UNTIL 25 OCT***

Hello my beloved followers and friends.

Mai akan buat review penghargaan kepada pengomen tegar blog missobsesi.blogspot.my ini kepada 5 orang yang bertuah sekiranya nama anda tercalon dan terpapar pada ruang "Sweetest Readers" sidebar belah kanan itu pada 25/10/2016 jam 12.00 mlm .

Ini bukan segmen, jadi tiada syarat selain komen yang baik-baik dan ikhlas sahaja, Hihihi. Good Luck. <3
Terima kasih kepada semua yang sudi singgah dan follow sini. 

You Might Also Like

19 Readers ♥

  1. wah best boleh menaikkan semangat blogger-blogger untuk rajin komen dan update blog

    ReplyDelete
  2. hehe uish nak kena komen slalu la ni :P

    ReplyDelete
  3. @Mila Ahmad hihihi, thanks kak mila support.

    Mellya : Harussslah, jgn lupa datang selalu,hihi

    ReplyDelete
  4. wah.. nice .. :)

    kena komen sellu ni .. teringin juga nak direview oleh blogger lain..

    sebb sy baru buat blog dan kurang aktif update..

    ReplyDelete
  5. Assallammuallaikum..salam ukhuwah dari Indonesia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ukhwah juga. terima kasih mengunjungi blog saya

      Delete
  6. haiiiii kenalah rerajin komen komen and balas komenn itu lah yg menaikkan semangat para blogger :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau blogger tak saling mengomen sana sini, siapa lagi nak komen blog kita kan, hahaha

      Delete
  7. @Nurul Syarfiqa hihihi selalulah datang singgah sini, insyaAllah nanti mai reviewkan juga...

    ReplyDelete
  8. Siapakah yang akan berjaya dalam ranking top 5 tersebut. Jeng jeng jeng.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampaknya kak reen juara carta ni, hahaha.

      Delete
    2. Hihihi masih tak percaya akak juaranya.. 1st time dpt 1st..

      Delete
  9. Good luck to all the Sweet Readers ❤

    ReplyDelete
  10. of coz all the readers are "the sweetest"..and happy reading this blog.. keep it up.

    ReplyDelete
  11. EE & BTS : thank you for visiting here. <3

    ReplyDelete
  12. Rajinnya mai.. Bertuah sapa yang tersenarai dan terpilih..

    ReplyDelete
  13. bagus la buat pnghargaan mcm ni untuk blogger yg setia ke bog awk mai.

    ReplyDelete