Thursday, December 6, 2012

Kellogg's Speacial K & Lotion Mustajab

Assalamualaikum .

Dah gemuk,dah gemuk,dah gemukkkkkkk~! Aiyark tension woo. Baju itu tak muat pakai,baju ini tak muat pakai. Sayanglah. Habis membazir je duit,takkan nak beli baju baru. Kalau pakai gak, perghh perut dah macam tayar pancit, berlapis. Buat malu jer -..-

Ni semua ni gara-gara bercuti sem haritu la. Mau tak gemuk, setiap hari rutin , tido , makan , online. Takdenya nak fikir bajet beli makanan bagai. Lepastu senaman, memang taklah kan,malas. Kalau nak bersenam senang je, depan rumah Mai ade 3 ekor anjing liar super garang, keluar cari pasal, bagi dia kejar, lari la setiap hari, konpem kurus. Tapi.... ITU KEJE GILA . Muahaha .

So bermulanya semester baru nie, disamping azam nak belajar betul-betul, nak naikkan pointer, aku nak turunkan berat badan. Harap istiqamahlah.


Actually Mai dah pernah makan Special K nie waktu semester 2 dulu , berkesan jugak. Tapi kene ikut plan diet dia lah. Mai sebenarnya lagi suka Nestlay FItness . Sebab lagi sedap, ade buah sekali dalam tu. Tapi semalam pergi Econsave , habis pula. So , pilih jelah Special K, cuma Speacial K nie macam tawar sikit.

Harga dia mai tak ingatlah,dah buang resit .Tapi below Rm15. Beza Kellogg's Speacial K dengan Cornflakes biasa tau . Tak sama. Sebab, kalau u'olls makan Cornflakes biasa , selalunye akan cepat larut dalam susu kan?Pastu jadi lembik. Kannnn? Speacial K tak mudah larut, dia still rangup2. *Kekadang mcm lenguh mulut* . So lebih kenyangggggg! Ahakz.

For the lotion mustajab Halia, Mai pilih yang Superhot.Harga Rm24.Berkesan tak berkesan tak tahu lagi sebab baru cuba kan...Tapi takde lah super hot mana pun, cuma effect panas tu lagi sedap kalau pakai time lepas mandi . Eheh.

Promote pulak hakuuuuuu~

Hahaha, itu jelah nak share.Nanti kalau kurus I update lagi,cewahhh. Kahkahkah.

Assalamualaikum~

Nahhhhhhhhhhhhhhh ni dia sigemuk :3

I just hate when...

I just hate when...
Assalamualaikum.

I just hate it, when I try to explain the real things , I got scolded . Truth is hurt, that's the reason sometime people tell lie. "White lie", perhaps. Tapi itu bukan jalan terbaik, kan? Tapi yelah bila kita jujur kena marah ? Entahlah.

I just hate it,when parents meragui tindak tanduk aku. Entah . Cuma terkilan. Tak perlu cakap banyak . Terkilan .

I just hate it when people treat me like "budak sekolah" . Bukan nak bebas sangat , but please. I need to breath. I have to explore my world . Hidup macam buku, kalau tak terokai , macam kita cuma baca satu muka surat , bored , and RUGI lah kan!

I just hate it, when orang cuma nampak benda salah. Benda baik aku buat , puih ke laut. Or aku yang tak tahu selama ni, yang bila nak buat benda baik, kena menunjuk depan orang?

Kadang-kadang aku tersekat . Nak meluahkan rasa, tapi dianggap aku mengada . Aku manusia. Aku ada hati. Aku ada perasaan .

Sunday, November 25, 2012

Is it more important to love or be loved?

Is it more important to love or be loved?
Assalamualaikum .

Is it more important to love Or to be loved? Mencintai ? Atau Dicintai ?

Ada bezakah?Banyak beza.

Bila kita mencintai . Cukuplah sekadar pandangan mata orang yang dicintai , mampu membuat jantung kita semakin laju. Rasa berdebar . Blushing. Tak keruan. Ingin bahagiakan dia. Nak pengsan bila dia senyum. 

Dan bila kita dicintai. Bila disampingnya mungkin kita tak sedebar mana, mungkin jantung tak selaju mana, tetapi kita akan dapat layanan yang sangat mengharukan. Kita akan dapat kasih sayang lebih dari yang kita minta . 

Apakah yang lebih indah?

Bila dicintai oleh orang yang kita cinta . 

Namun tak semua situasi kita serupa.Kadang-kadang kita harus bagi peluang untuk orang yang mencintai kita , buat kita mencintainya semula . 

Tak semua mampu buat begitu.

Tak semua.

With love,
Cikmai.

p/s: Harap saya sentiasa dicintai orang sekeliling :)

Tutor TV SPM : Untuk pelajar SPM dan bakal SPM

Tutor TV SPM : Untuk pelajar SPM dan bakal SPM
Assalamualaikum :)

Hai . Masih dalam mood cuti? Jangan lupa ye pada pelajaran. Entry kali ni Mai nak khususkan pada adik-adik yang masih dalam mood SPM, terutamanya yang nak naik form5 tahun depan. (next year 2013,Mai ade 3 adik yang akan amik exam besar. Muhammad Adib, will sit for Upsr, Liyana Fauzi for PMR, and Farhah Fauzi for SPM - Good luck)

Ok now actually tengah-tengah online Facebook tadi, Mai terjumpa satu page yang sangat awesome. Bertuah budak-budak sekarang, senang , dengan facebook pun boleh belajar.Simple.Print je note2 dalam page tu.

Contoh :

Physics

Archimides' Principle note
Addmath 

Spm Add Math - Permutation

Awesome,right? Nak Biology? English? Math? Bm? Sejarah? P.Islam ? Bolehlahhhh ke page Tutor TV SPM dekat Facebook okay :)

Ok itu je perkongsian untuk harini , hihihi......

Sedang aku berleter sambil main facebook :

Aku : HAH! korang ni online je tahu. Tak fikir masa depan langsung , tahun depan Adib nak amik UPSR , Yana nak amik PMR, Aah nak amik SPM. Bawa-bawak la study sama. Jangan pikir main je.

Tetibe abah yang tengah dengar ceramah ustaz azhar idrus menyampuk :

Abah : Ha betul . Maizan pun final exam kt uitm . Dah nak tahun akhir.

Ok fine -..- . Kecepek kena kepala.


Aduh...

(^__^)y Bye , see u next entry. Assalamualaikum.

Saturday, November 24, 2012

Sebelum adanya blog : Journal harian

Assalamualaikum .

Hai . Eheh. Macam mana nak mula cakap ye. Mai sebenarnya nak ucap terima kasih dekat semua readers, stalkers, followers tercinta, dan kawan-kawan blog yang selalu jenguk blog Mai nie .

Terharu. Tak sangka blog picisan, kisah hidup,perkongsian ilmu kalau ade pun just secoet je, pun masih ade yang sudi singgah lepak dan berkawan dengan Mai.


Terharu kisah antara Mai dan Mr.Akmal pun ada sambutan. Kawan-kawan doakan kami berdua bahagia sampai ke jinjang pelamin , dan seterusnya hingga ke akhir hayat ye . Mai pun turut mendoakan kawan-kawan semua, baik yang dah selamat berumahtangga, yang ade cahaya mata pun , ataupun yang masih dalam proses mengenali mcm Mai, moga-moga turut bahagia ke akhirnya , Aamiin~

Sebenarnya Mai memang suka berkongsi kisah perasaan Mai. Tiada paksaan untuk sesiapa nak baca or tak sudi baca .Seronok menulis. 

Ada juga cadangan dari someone yang suruh tulis novel. Sayangnye ... Mai bukan pandai berimaginasi , Mai menulis berdasarkan pengalaman sendiri, apa yang dilalui, apa yang dirasa, bukan imaginasi ataupun khayalan . 

Sejak zaman sekolah sebenarnya aktiviti menulis ni. Tapi disebabkan Mai budak asmara  asrama, NO WIFI, NO LAPTOP, NO BLOG . Sebenarnya zaman sekolah dulu Mai tak kenal pun apa namanya blog ni, nak tahu tak aktiviti Mai dulu sebelum ade blog?




Haaa inilah "JOURNAL MENCARI CINTA SEJATI" . Hahaha. Mai memang suke menulis walaupun entah hape-hape penulisan Mai . Journal ni separuh private, sebab kisah perasaan kan, cuma yang rapat-rapat je boleh baca. 

Tapi sejak habis SPM, tak ade aktiviti, Mai buat part-time jadi babysitter,so aktiviti terluang bila baby tu tidur,Mai menulis blog lah.

Thanks follower , daripada seorang, bertambah, dan bertambah .

I dont know your intention when follow my blog,mungkin ade yang sekadar nak Mai follow back, sebab rasanya tak semua orang suka kisah peribadi. Ramai juga yang bash ,pergh bash (kenal perkataan bash dari bebudak twitter la) ,ok sambung ayat, ramai juga yang bash blog kisah cinta macam blog Mai nie, kadang-kadang terasa.Tapi takpelah , bukan kacau hidup orang pun kan.


Merepek-repek dah nie. 

Special thank you to all my readers and followers untuk sokongan :) Love muahh muahh.
Assalamualaikum .

Wednesday, November 21, 2012

Dokumen Penting Untuk Pelajar Baru Uitm

Dokumen Penting Untuk Pelajar Baru Uitm
Tahniah kepada pelajar yang telah ditawarkan mengikuti pengajian di UiTM Negeri Sembilan.

Perhatian kepada semua pelajar baru yang bakal mendaftar di UiTM Negeri Sembilan. Berikut adalah salinan dokumen-dokumen penting yang perlu anda sediakan dan telah disahkan:-

1. Sijil Kelahiran:-
-Pelajar
-Ibu
-Bapa 
2. Surat Tawaran.
3. Kad Pengenalan:-
-Pelajar
-Ibu
-Bapa
4. Keputusan SPM.
5. Slip Pendapatan.

Copy from : Here 

Selamat menjadi keluarga baru Uitm ye :) Uitm Dihatiku, yeahhhhh.

Dijemput juga join group di facebook :

Wednesday, November 7, 2012

Tanda-tanda cinta yang semakin pudar .

Tanda-tanda cinta yang semakin pudar .
Assalamualaikum .

Bercinta ? For me, loving someone is like giving the power to someone to break your heart. Ingat ni, nobody can hurt you without your permission

Bila cinta yang anda semai mulai pudar?Siapa tak kecewa?Tapi kalau kita nak pertahankan hubungan tu, kita kena kenalpasti tanda-tanda kepudaran tu baru kita boleh ambil langkah seterusnya kan? 



Tanda-tanda cinta yang semakin pudar 

♥ Angkat call pun dah malas :(

♥ Sms pendek-pendek (i mean tak menjawab soalan pun,or cuma kita je effort nak teruskan perbualan)

♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!

♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.' :O

♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” aje.

♥ Ada apa-apa hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..

♥ Sudah pandai bergurau secara kasar dan menyakitkan hati..

♥ Dia dah tak kisah kalau tak jumpa pun..sebulan tak jumpa lagi bagus...

♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia...

♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan...

♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita...

♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu...

♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..

♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas...

♥Nak pegang phone dia pun dah tak bagi...

Oh no~! Sedih kut even if cuma satu tanda daripada di atas terjadi dalam hubungan kita kan...Minta dijauhkan...

Tetapi pentingnya kita kena detect anasir-anasir negative dalam hubungan nie, supaya kita boleh perbaiki hubungan kita.Kenang apa salah diri,apa silapnya dalam hubungan,apa salah kita. 

If tiada salah kita, tiada salah dia, cuma cinta yang tiba-tiba pudar, mungkin kita sama-sama ada buat salah dengan Sang Pemberi Cinta. Kembalilah padanya. Berdoa ~ Hanya dia yang mampu menyatukan cinta...

Ingatlah, kalau betul kita cintakan dia, jangan sesekali putus asa dalam perhubungan.Miracles does happens everyday. Just berdoa . Have faith. TETAPI~! Jangan sesekali merendahkan diri kita di tapak kaki dia untuk mendapatkan cinta. Ada pride diri, insyaAllah ,ada jodoh yang sudi menerima kita adanya suatu hari nanti :)

Assalamualaikum :)

Tutorial Sembunyikan FB Fan Page di Blog

Assalamualaikum :)

Kali nie Mai nak kongsi tutorial pasal Sembunyikan FB Fan Page di Blog macam yang diminta oleh someone dalam ask.fm Mai :)


Boleh tengok dekat blog Mai sebagai demo.

Langkah 1

  • dashboard>template>edit HTML
  • tick expand widget tu, pastu CTRL F , cari kod </head>
  • Copy code ini SEBELUM kod </head>
<script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.1/jquery.min.js' type='text/javascript'/>

Contoh :

Note: kalau kod ni dah ada sebelum anda copypaste lg, sila abaikan langkah 1 ini :)


  • Done.Now kita proceed untuk Langkah 2.
Langkah 2

  • dashboard>layout>add a gadget>HTML/javascript
  • Copypaste kod dibawah dalam HTML/javascript
<script type="text/javascript">
//<!--
$(document).ready(function() {$(".w2bslikebox").hover(function() {$(this).stop().animate({right: "0"}, "medium");}, function() {$(this).stop().animate({right: "-250"}, "medium");}, 500);});
//-->
</script>
<style type="text/css">
.w2bslikebox{background: url("http://3.bp.blogspot.com/-KdSAuv-K7HM/To_WXoWHzJI/AAAAAAAAGvg/5UvL10LUe_k/facebook.png") no-repeat scroll left center transparent !important;display: block;float: right;height: 270px;padding: 0 5px 0 46px;width: 245px;z-index: 99999;position:fixed;right:-250px;top:20%;}
.w2bslikebox div{border:none;position:relative;display:block;}
.w2bslikebox span{bottom: 12px;font: 8px "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif;position: absolute;right: 6px;text-align: right;z-index: 99999;}
.w2bslikebox span a{color: #808080;text-decoration:none;}
.w2bslikebox span a:hover{text-decoration:underline;}
</style><div class="w2bslikebox" style=""><div>
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=URL PAGE ANDA&amp;width=245&amp;colorscheme=light&amp;show_faces=true&amp;connections=9&amp;stream=false&amp;header=false&amp;height=330" scrolling="no" frameborder="0" style="border: medium none; overflow: hidden; height: 330px; width: 245px;background:#fff;"></iframe><span><a href="http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2011/10/tutorial-sembunyikan-fb-fan-page-di.html">Tutorial Here</a></span></div></div>
  • Gantikan URL PAGE ANDA guna URL fanpage anda.
Nie contoh URL ...

  • Save dan lihat hasilnya...Yeayyy \(^__^)/
Ok kepada Niel Kpop yang request tutorial nie, harap anda suka .Kawan-kawan yang ada pertanyaan or request apa-apa, janganlah segan silu ,hihi :)

Assalamualaikum :)

Can ask me here, here or here :)

Bodoh ganda dua : Cara detect gambar palsu guna google image

Assalamualaikum :)

Just keep scrolling my mouse dekat facebook, dekat twitter , dekat tumblr, dekat blog orang ,nak cari idea nak update blog punya pasal la. Haha, tiba-tiba sedang ghairah aku scroll newsfeed facebook tercinta aku terkejut jugak tengok ada sorang gurl nie, upload gambar yang agak ngerinya.

Nak tengok?

Mulalah aku bermonolog dalaman . Budak-budak sekarang nie orang bercinta dia nak bercinta,bila putus cinta mulalah jadi hilang akal. Buat benda gila. 

Hek eleh. Poyolah kau sakit. Poyolah kau rasa nak mati .Sikit pun aku tak percaya tau tak. Nak tahu aku buat apa?(Selalu aku buat macam nie kalau aku rasa ada gambar mencurigakan dalam facebook)

First~! Aku amik URL gambar tu . (Right-click and copy image URL).Okey done with the URL. Aku masuk Google Image

Klik untuk tumbesaran
Nampak tak gambar kamera kecik yang dalam bulatan tu? Klik situ .

Klik untuk tumbesaran
Ok now you just have to paste URL gambar yang you copy tadi dekat ruang yang disediakan. Dannnnn................

Tudiaa~ Terbukti gambar tadi tu bukan gambar dia,entah dari mana blog yang dia cilok ntah . Eleh orang lain senang-senang je kena tipu,aku jenis menyiasat dulu . Hohoho.

Takpayah nak minta simpati cara kotor sebegini eh adik-adikku, kalau kena tinggal bf/gf sekalipun :)

Teknik nie juga boleh trap mamat-mamat or minah-minah yang kacak segaknya lain macam je, hahaha. Fake profile . 

Itu jelah eden nak kongsi malam nie. Akhir kata...Bercintalah secara sihat yeeeeee..

With love, assalamualaikum .

Tuesday, November 6, 2012

Dan ini aku...

Dan ini aku...
Assalamualaikum.

How to start? Nak luahkan rasa.Bila manusia kiri dan kanan sering mengharapkan yang terbaik dari aku,sampai aku takut untuk jadi diri sendiri. Apakah?

This is me. 
"Di dalam kubur manapun
Jasad aku ditanam
Aku akulah jua
Kita laksanakan
Mata hati yang damai
Disana kejujuran"

Cara memandang,lenggok bahasa,pemikiran dan pendapat aku. Itu cara aku. Adilkah aku perlu hipokrit sepanjang hidup aku ,semata-mata nak penuhi hati orang? Please let me being myself. At least in my blog.

Sampai rasa bersalah untuk jadi diri sendiri? Nonsense~

"Semarak impian
Segunung harap dipulang
Usah diragukan
Keupayaan diri"

Maybe it's not you,maybe it's me.(Ayat lazim orang minta clash). Yeah mungkin cara aku ada yang salah. Mungkin jua setiap manusia ada pendapat sendiri. Namun, kadang-kadang manusia tu sendiri lupa, bila dia mahu orang menerima pendapatnya, dia juga harus menghormati cara orang.

Aku bukan jenis perempuan lemah lembut gemalai sakti nak susun atur kata laksana sang Puteri idaman. Hello~! It's me! I'm not keras, but maybe outspoken? Kadang-kadang outspoken aku bertukar menjadi celopar, aku juga harus disedarkan. Tapi celopar aku takkan keluar kalau tak dicucuk kan?

Kalau tiada angin,masakan pohon bergoyang?

Maybe lepas nie kita boleh jalani hidup masing-masing dengan lebih tenang?Hormati cara saya...Hormati hidup saya...Dan orang-orang yang saya kasihi.

"Hati yang membara
Mengikutkan kata apa
Jawapannya disini
Semangat kita hilang"

Tak susah rasanya, benda basic lah kan, kita tak boleh paksa orang suka cara kita, even kita pun bukan suka  semua cara orang .

The point here.Hormatlah orang :) 

Okaylah membebel banyak pula. Undur diri yea. Selamat malam.

Assalamualaikum.

Sebarang pertanyaan,or nak cakap something dengan Mai tapi taknak Mai tahu siapa dia , it's sokay , tanya kat sini ye :) Mai jawab even Mai tak tahu siapa awak, jgn mencarut sudah. Love you. 




Monday, November 5, 2012

Tutorial : Tukar warna highlight dalam blog .

Assalamualaikum.

Hai ladies and gentleman. Bosan dengan highlight anda yang biru je? Nak tukar ? Jom ikut tutorial Mai kali nie. Insya-Allah mudah .

Step mudah.

  • Dashboard > Layout > Edit HTML
  • Tick expand widget template dan tekan F3 (ataupun CTRL F)
  • Cari code body {
  • Postkan code ini di atas body 
::-moz-selection {
background: #CC3399;
color: #ffffff;
}
sumber
  • Tukarkan code yang dihighlight dalam gambar diatas dengan code warna yang anda suka. Code warna bolehlah cari di >SINI< . 
  • Save dan lihat hasilnya. Goodluck :)
p/s:Kepada kawan-kawan yang ada tanyakan soalan dalam Ask.fm Mai, Mai dah jawabkan dalam twitter. Kalau ada masalah apa-apa lg jangan segan-segan ye tanya dengan Mai dalam    Ask fm atau twitter . pssstttt ,soalan selain blog pun okay,jomlah berkenal-kenalan :)


HTML Colour Codes : Kod warna untuk HTML

HTML Colour Codes : Kod warna untuk HTML
Assalamualaikum :)

Primary/Main/Basic Colour 

0000000000330000660000990000CC0000FF
0033000033330033660033990033CC0033FF
0066000066330066660066990066CC0066FF
0099000099330099660099990099CC0099FF
00CC0000CC3300CC6600CC9900CCCC00CCFF
00FF0000FF3300FF6600FF9900FFCC00FFFF
3300003300333300663300993300CC3300FF
3333003333333333663333993333CC3333FF
3366003366333366663366993366CC3366FF
3399003399333399663399993399CC3399FF
33CC0033CC3333CC6633CC9933CCCC33CCFF
33FF0033FF3333FF6633FF9933FFCC33FFFF
6600006600336600666600996600CC6600FF
6633006633336633666633996633CC6633FF
6666006666336666666666996666CC6666FF
6699006699336699666699996699CC6699FF
66CC0066CC3366CC6666CC9966CCCC66CCFF
66FF0066FF3366FF6666FF9966FFCC66FFFF
9900009900339900669900999900CC9900FF
9933009933339933669933999933CC9933FF
9966009966339966669966999966CC9966FF
9999009999339999669999999999CC9999FF
99CC0099CC3399CC6699CC9999CCCC99CCFF
99FF0099FF3399FF6699FF9999FFCC99FFFF
CC0000CC0033CC0066CC0099CC00CCCC00FF
CC3300CC3333CC3366CC3399CC33CCCC33FF
CC6600CC6633CC6666CC6699CC66CCCC66FF
CC9900CC9933CC9966CC9999CC99CCCC99FF
CCCC00CCCC33CCCC66CCCC99CCCCCCCCCCFF
CCFF00CCFF33CCFF66CCFF99CCFFCCCCFFFF
FF0000FF0033FF0066FF0099FF00CCFF00FF
FF3300FF3333FF3366FF3399FF33CCFF33FF
FF6600FF6633FF6666FF6699FF66CCFF66FF
FF9900FF9933FF9966FF9999FF99CCFF99FF
FFCC00FFCC33FFCC66FFCC99FFCCCCFFCCFF
FFFF00FFFF33FFFF66FFFF99FFFFCCFFFFFF


Secondary/Mixed/Pastel Colour
FF4848FF68DDFF62B0FE67EBE469FE
D568FD
9669FE
FF7575FF79E1FF73B9FE67EBE77AFE
D97BFD
A27AFE
FF8A8AFF86E3FF86C2FE8BF0EA8DFEDD88FDAD8BFE
FF9797FF97E8FF97CBFE98F1ED9EFEE29BFDB89AFE
FFA8A8FFACECFFA8D3FEA9F3EFA9FEE7A9FEC4ABFE
FFBBBBFFACECFFBBDDFFBBF7F2BCFEEDBEFED0BCFE
FFCECEFFC8F2FFC8E3FFCAF9F5CAFFF0CBFEDDCEFF
FFDFDFFFDFF8FFDFEFFFDBFBF9D9FFF4DCFEE6DBFF
FFECECFFEEFBFFECF5FFEEFDFDF2FFFAECFFF1ECFF
FFF2F2FFFEFBFFF9FCFFF9FEFFFDFFFDF9FFFBF9FF
800080
872187
9A03FE
892EE4
3923D6
2966B8
23819C
BF00BF
BC2EBC
A827FE
9B4EE9
6755E3
2F74D0
2897B7
DB00DB
D54FD5
B445FE
A55FEB
8678E9
4985D6
2FAACE
F900F9
DD75DD
BD5CFE
AE70ED
9588EC
6094DB
44B4D5
FF4AFFDD75DDC269FE
AE70ED
A095EE7BA7E157BCD9
FF86FFE697E6CD85FEC79BF2B0A7F18EB4E67BCAE1
FFA4FFEAA6EAD698FECEA8F4BCB4F3A9C5EB8CD1E6
FFBBFFEEBBEEDFB0FFDBBFF7CBC5F5BAD0EFA5DBEB
FFCEFFF0C4F0E8C6FFE1CAF9D7D1F8CEDEF4B8E2EF
FFDFFFF4D2F4EFD7FFEDDFFBE3E0FAE0EAF8C9EAF3
FFECFFF4D2F4F9EEFFF5EEFDEFEDFCEAF1FBDBF0F7
FFF9FFFDF9FDFEFDFFFEFDFFF7F5FEF8FBFEEAF7FB
5757FF
62A9FF
62D0FF06DCFB01FCEF03EBA601F33E
6A6AFF
75B4FF
75D6FF24E0FB1FFEF303F3AB0AFE47
7979FF
86BCFF8ADCFF3DE4FC5FFEF733FDC04BFE78
8C8CFF99C7FF99E0FF63E9FC74FEF862FDCE72FE95
9999FF99C7FFA8E4FF75ECFD92FEF97DFDD78BFEA8
AAAAFFA8CFFFBBEBFF8CEFFDA5FEFA8FFEDDA3FEBA
BBBBFFBBDAFFCEF0FFACF3FDB5FFFCA5FEE3B5FFC8
CACAFFD0E6FFD9F3FFC0F7FECEFFFDBEFEEBCAFFD8
E1E1FFDBEBFFECFAFFC0F7FEE1FFFEBDFFEAEAFFEF
EEEEFFECF4FFF9FDFFE6FCFFF2FFFECFFEF0EAFFEF
F9F9FFF9FCFFFDFEFFF9FEFFFDFFFFF7FFFDF9FFFB
1FCB4A59955C48FB0D2DC80059DF009D9D00B6BA18
27DE556CA87079FC4E32DF0061F200C8C800CDD11B
4AE37180B58489FC6336F20066FF00DFDF00DFE32D
7CEB9893BF9699FD7752FF2095FF4FFFFFAAEDEF85
93EEAAA6CAA9AAFD8E6FFF44ABFF73FFFF84EEF093
A4F0B7B4D1B6BAFEA38FFF6FC0FF97FFFF99F2F4B3
BDF4CBC9DECBCAFEB8A5FF8AD1FFB3FFFFB5F5F7C4
D6F8DEDBEADCDDFED1B3FF99DFFFCAFFFFC8F7F9D0
E3FBE9E9F1EAEAFEE2D2FFC4E8FFD9FFFFD7FAFBDF
E3FBE9F3F8F4F1FEEDE7FFDFF2FFEAFFFFE3FCFCE9
FAFEFBFBFDFBFDFFFDF5FFF2FAFFF7FFFFFDFDFDF0
BABA21C8B400DFA800DB9900FFB428FF9331FF800D
E0E04ED9C400F9BB00EAA400FFBF48FFA04AFF9C42
E6E671E6CE00FFCB2FFFB60BFFC65BFFAB60FFAC62
EAEA8AF7DE00FFD34FFFBE28FFCE73FFBB7DFFBD82
EEEEA2FFE920FFDD75FFC848FFD586FFC48EFFC895
F1F1B1FFF06AFFE699FFD062FFDEA2FFCFA4FFCEA2
F4F4BFFFF284FFECB0FFE099FFE6B5FFD9B7FFD7B3
F7F7CEFFF7B7FFF1C6FFEAB7FFEAC4FFE1C6FFE2C8
F9F9DDFFF9CEFFF5D7FFF2D2FFF2D9FFEBD9FFE6D0
FBFBE8FFFBDFFFFAEAFFF9EAFFF7E6FFF4EAFFF1E6
FEFEFAFFFEF7FFFDF7FFFDF9FFFDF9FFFEFDFFF9F4
D1D17AC0A545
C27E3A
C47557
B05F3C
C17753
B96F6F
D7D78ACEB86CC98A4B
CB876D
C06A45
C98767
C48484
DBDB97D6C485D19C67D29680
C87C5B
D0977B
C88E8E
E1E1A8DECF9CDAAF85DAA794CF8D72DAAC96D1A0A0
E9E9BEE3D6AADDB791DFB4A4D69E87E0BBA9D7ACAC
EEEECEEADFBFE4C6A7E6C5B9DEB19EE8CCBFDDB9B9
E9E9C0EDE4C9E9D0B6EBD0C7E4C0B1ECD5CAE6CCCC
EEEECEEFE7CFEEDCC8F0DCD5EACDC1F0DDD5ECD9D9
F1F1D6F5EFE0F2E4D5F5E7E2F0DDD5F5E8E2F3E7E7
F5F5E2F9F5ECF9F3ECF9EFECF5E8E2FAF2EFF8F1F1
FDFDF9FDFCF9FCF9F5FDFAF9FDFAF9FCF7F5FDFBFB
F70000
B9264F
990099
74138C
0000CE
1F88A7
4A9586
FF2626
D73E68
B300B3
8D18AB
5B5BFF"
25A0C5
5EAE9E
FF5353DD597DCA00CA
A41CC6
7373FF
29AFD674BAAC
FF7373E37795D900D9BA21E08282FF4FBDDD8DC7BB
FF8E8EE994ABFF2DFFCB59E89191FF67C7E2A5D3CA
FFA4A4EDA9BCF206FFCB59E8A8A8FF8ED6EAC0E0DA
FFB5B5F0B9C8FF7DFFD881EDB7B7FFA6DEEECFE7E2
FFC8C8F4CAD6FFA8FFEFCDF8C6C6FFC0E7F3DCEDEA
FFEAEAF8DAE2FFC4FFEFCDF8DBDBFFD8F0F8E7F3F1
FFEAEAFAE7ECFFE3FFF8E9FCEEEEFFEFF9FCF2F9F8
FFFDFDFEFAFBFFFDFFFFFFFFFDFDFFFAFDFEF7FBFA