Monday, December 5, 2016

Masuk Contest Makeup by Bellaz - Vote Kat Sini

Hai, Mai ada join contest Make up by Bellaz ni. Modelnya adalah my youngest sister. Kalau korang suka make up ini dan rasa macam Mai layak je, like comment dibawah tau, tau, hihihi.

KLIK LIKE KALAU SUKA MAKE UP INI.


Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

17 comments:

  1. Replies
    1. ini budak baru darjah 6 tau mell, hahaha

      Delete
  2. cantik la mai makeup. nnti makeup busyra pulak. hehe. btw busyra dah like! moga mai menang. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe thank you Busyra :P Mai reti sikit2 je, adik Mai yg sifu sekali.. tp bukan adik yg ni, yg ni baru 12thn sbnrnya, hahaha

      Delete
  3. pndai make nk sama jadinya.. good luck mai

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya mai.. cantik..

    ReplyDelete