New Year Giveaway whoot whotttt

Sunday, January 14, 2018

Klik Untuk Join

Hi,

Tak sangka dah hampir pertengahan bulan January 2018 dah. Memori-memory 2017 masih clear bermain dikepala. HIhihi.

Mana tidaknya 2017 lah tahun paling banyak benda bersejarah jadi dalam hidup aku, hahaha. 

1. Konvo

2. Bertunang

3. Hari lahir jatuh pada raya pertama

4. Jumpa Udin. 

Paling best? Tentulah jumpa Udin. Hahaha. Maaflah encik tunang yang selalu jeles dengan Udin, tapi hati tak dapat dipaksa. HAHAHAHAHA.

Ok so gambar favorite aku?


Udin Masa Baru Jumpa (27/05/2017)

Udin December 2017
Udin dah besar! Alhamdulillah!
Eh minta satu bagi 3, kehkehkeh. Maaflah kakak kalau cakap pasal Udin memang excited abis. 

So back to the topic. kalau korang belum join giveaway dengan hadiah yang lumayan ni, cepatlah join before 30 January 2018 ni.

KLIK BANNER DIATAS SEKALI okeh. Good luck to all of you! Muah!




Follow

8 comments

  1. Best of luck, Mai.. Geram btul akak tengok si Udin nie.. Kalu la awak dduk dekat ngan akak, hari2 akak pegi rumah awak sebab nak kawan ngan Udin.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. Alolo tomeynye udin maca kecit.. untung udin kakak sayang lebih hihii.. good luck ye mai

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Noor Maizan. Design by FCD.