Cabaran 30 Hari Blogging | Apa Yang Saya Baca


Apa Yang Saya Baca


Half dari koleksi kesayangan aku, yang lain dalam kotak sebab dah lama tak baca sebab aku dah tukar dari genre cinta kepada adventure or horror pula, hehehhehe.

Buku motivasi diperlukan masa aku down atau perlukan kata-kata semangat. 
Previous
Next Post »

10 Comments

Click here for Comments
11/08/2016 9:27 PM ×

Nampak gaya nyaa kita ni ada minat yang sama lah. Buku fixi hahaha xD

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/08/2016 11:26 PM ×

Best kan buku fixi, santai tapi mencabar minda...

Reply
avatar
Kin Naz
admin
11/09/2016 2:16 AM ×

Akak masih lagi minat genre cinta hihi..

Reply
avatar
Unni Anje
admin
11/09/2016 6:36 AM ×

banyaknya buku !!! hhuhuhuhu

Reply
avatar
11/09/2016 6:58 AM ×

Yeah!! Sep sikit.. Sama ngn minat akak.. Membaca..

Reply
avatar
Reen Johari
admin
11/09/2016 9:47 AM ×

Banyak juga koleksi buku2 Mai.. Akk tercari2 novel fixi masa g kedai buku, tapi tak jumpa pula section novel melayu. Luas dan banyak sangat buku kat situ..

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
11/09/2016 1:35 PM ×

Bnyk jugak :) mek tk smpai penuh lg satu level --'

Reply
avatar
Mila Ahmad
admin
11/09/2016 3:58 PM ×

akak pun suka novel2 cinta tapi sejak kwin takde masa nak baca sebab banyak benda lain kena buat.novel hantu xde keberanian nk baca sebab akak lemah semangat tapi akak suka nk tgk cete hantu.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/09/2016 6:20 PM ×

Fixi ada kt MPH, popular mai tak pasti, selain tu kedai buku 1 malaysia pun ada, and hasani.

Reply
avatar
Eyqa Zq
admin
11/10/2016 8:35 PM ×

JBBI the trilogy superb. :D

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon