Friday, April 25, 2014

Gaji

25 haribulan woi.
Gaji. Ohoiii gaji.....

Eh jap!
Aku belum ada kerja ,lol.

Cis.

Sesiapa ada kekosongan kerja tolonglah beri peluang utk aku.
Huhu.

Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

3 comments:

  1. akk tak kerja.. samalah dgn saya.. tunggu sampai naik sem nie.. fuhh.. duk menanguk kat umah..

    ReplyDelete
  2. haha sabar je lah...

    akak baru je resign xdapek nak nolong ;)

    ReplyDelete
  3. hi awak. nice blog. salam perkenalan dari saya kish :) beautifulbonnies.blogspot.com

    ReplyDelete