Sunday, March 1, 2015

Gigi

Sepatutnya sekarang dah tidur. Tomorrow and the day after that akan jadi hari paling busy nak mampus. 

Esok nak teman adik pergi buat braces. Gigi sama bersepah tapi rezeki untuk dia buat dulu. I okay je haa. Tak jeles pun. Kihkih, Padahal takut dentist.

Terpaksa berbahagia dengan muka comot momot bergigi bersepah ni.Sabar jelah.

amikkk budakkkk~
Okey jer bersepah,ade jugak org nak , wekk .(riak takbur gedik). Oh astagaaa..

Lusa kelas, memandai aku je ingat 3rd march. Gila kau nak pegi lusa, baju kurung still umah akak aku kat KL,And aku tak tau nak balik dengan apa lagi. Ahhh malas pikiaq...

Follow the flow~

p/s: Baju pun tak kemas,untung campak2 dalam bonet kereta je nanti (kalau mama bg kereta). Hihik
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

0 Readers ♥: