Tuesday, March 17, 2015

Random story

16 Mac 2015.

1200 am -Sebelum tido wish birthday adik.

0645 am - Terlajak bangun subuh, nasib tak terlambat,  kelaparan pulak tu. Lepas solat masak maggie. Kebulur nak mampus dari semalam tahan lapar. 

0900 am - Tidur sekejap, amik energy sebab nak berdepan kelas first untuk sem ni subjek SEJARAH MALAYSIA. Sure bosan kan.

1100 am - Masuk kelas. Terkejut sebab Ustazah Anisah gila gempak , tak mengantuk langsung. Malah insaf duniawi dan ukhrawi belajar ilmu sejarah.

0210 pm - Masuk kelas Method. Mengantuk tapi fight fight fight.

0300 pm - I'm survive! Yeay balik kelas sambil mengutuk orang bawak kereta laju lepastu aku terpeleot jatuh .

Dah la tak tahu nak tulis apa. 

Pengajaran untuk hari ini:

- Jangan berfikiran negative tentang perkara yang kita tak lalui lagi.
- Jangan mengumpat orang , biar orang buat hal, jangan kita buat hal.
- Bawak cekelat masuk kelas.

kbye. entry aku sampah kan. Tak tahu nak update apa T_T


Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

0 Readers ♥: