Jom promote blog dalam group FB (^_^)y

Hai korang, assalamualaikum.

Macam yang kita semua tahu, 6 perkara kat atas tu adalah tindakan paling power untuk kita nak promosikan blog atau entry kita kan. Tapi untuk entry kali ni aku nak ajak korang join satu komuniti baru untuk blogger dalam facebook. 

Selain dapat menjenguk dan blogwalking ke blog blog aktif yang lain, kita juga dapat memperkenalkan blog kita kat situ. Just ping and tunggulah visitor datang melawat, mudah kan. Eh korang mesti tak sabar kan nak tahu group apa pula kali ni?


Yezza, InsyaAllah group ini akan sentiasa dipantau agar content yang baik-baik sahaja dibenarkan berleluasa dalam blog. Which mean, segala anasir kotor dan lucah tidak dibenarkan. Sebaliknya, kalau korang nak iklan ke apa , boleh sajaaa, tiada halangan, malah disupport lagi tau untuk "Blogging, advertisement, info, promotion, share your stories...".(Rujuk pinned post by group owner).

Jumlah ahli setakat ini? - 976 members (23/10/16). So mari mari mari, join sana, sama-sama kita memeriahkan lagi group tu dengan entry entry kita. Semua jenis blog daripada peribadi, fakta, politik, petua,resepi dan bisnes pun dialu-alukan. 

Tunggu apa lagi?



Previous
Next Post »

4 Comments

Click here for Comments
MisDiarios
admin
10/23/2016 11:18 AM ×

Alamak xde fb laa pulak hihi

Reply
avatar
Mila Ahmad
admin
10/24/2016 10:53 AM ×

banyak group blogger kat fb yang dah senyap sunyi mungkin tak berapa aktif dah harap yang ni aktiflah.

Reply
avatar
Reen Johari
admin
10/24/2016 8:23 PM ×

Dah join.. Terima kasih dik info ttg group ni. Betul.. Tak banyak group bloggers yang active.

Reply
avatar
Amer Jaya
admin
10/25/2016 12:08 PM ×

amboiii.. seronok nya blogwalking guna facebook kan :D ... blogwalking disini.

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon