Kisah aku dan Owen



Wahai Owen yang aku cintai dari kebanyakan homo sapien.
Dengar sini kakak nak cerita.

Kalau pasai hang, 
Makan nasik kosong pun aku sanggup, 
Semua lauk aku bagi kat hang, 
walaupun hang baru makan wetfood yang aku beli dengan duit terakhir yang aku ada.

Kalau pasai hang,
Aku sanggup baca novel depan toilet,
Sebab hang suka lepak kat situ, 
Aku tak sampai hati nak biaq hang layan blues sorang diri,
So aku akan teman sampai hang yang bosan.

Kalau pasai hang,
kena marah dengan mak aku pun aku rela,
sebab hang suka cakaq sofa,
main gusti sampai kucing lain terkencing,
tapi dah tu hobi hang,
so aku relalah kena marah.

Nanti aku kahwin,
aku bawak hang pegi rumah baru aku,
kat situ takpa hang buas macam mana pun,
sebab kat situ akulah bos besar.

kekekekekekekekeke.


Previous
Next Post »

9 Comments

Click here for Comments
sviors
admin
10/16/2016 12:27 AM ×

Comelnya Owen. SV ada jugak kucing yang sama color macam Owen. Nama dia, Nei. Hahaha.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/16/2016 12:33 AM ×

@sviors Hihi, comelkan..sebenarnya dia kucing liar, dah besar entah datang dari mana selalu cari makanan dpn rumah mai. mula-mula dia takut dgn manusia, tp sekarang dia manja ya amat.hahaha

Reply
avatar
BudakVanilla
admin
10/16/2016 1:19 AM ×

comel la owen nie. memang kita ada special feeling ngan kucing kesayangan nie. :D

Reply
avatar
Reen Johari
admin
10/16/2016 8:45 AM ×

Hihihi sabo je lah gn kerenah owen ya..

Reply
avatar
sinuha
admin
10/16/2016 12:32 PM ×

sayangnye dekat owen. hehe. bw sini :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/16/2016 1:03 PM ×

@BudakVanilla betul tu BV, special bonding...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/16/2016 1:04 PM ×

@Reen Johari hihihi tu la,nakal tapi sayang sangat..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/16/2016 1:04 PM ×

@sinuha hehehe, terima kasih singgah...

Reply
avatar
Gee Lion
admin
10/16/2016 11:25 PM ×

beruntung sapa yg kawen dgn hang, penyayang.. aicewah... ^_^

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon