CABARAN 30 HARI BLOGGING | Movie yang saya suka




Assalamualaikum! Hi, so cabaran ni minta movie yang aku suka. Mcm mana ye? Aku ada banyak movie yang aku suka ni, so aku akan categorized semua mengikut jenis masing-masing okay, hahaha. Tapi takmau review lagi, sebab kalau nak review bt entry lain.

01. Romance  movie 

Focus - 2015 
02. Comedy movie

Skiptrace - 2016
03. Malay Movie 

Sembunyi Amukan Azazil -  2013
04. Rape revenge movie 

Aku suka semua series ISOYG ni, 1 2, & 3. 
I Spit On Your Grave - 2010

05. Home Invasion Movie 

Straw Dogs - 2011



Hehehe cukuplah belanja 5 je, hehehe :P

Previous
Next Post »

4 Comments

Click here for Comments
Unni Anje
admin
11/27/2016 10:33 PM ×

asal hantu2 :( tak boleh layan ni!! hahahahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/28/2016 1:14 AM ×

Hahahahahaha, Skiptrace best unni... hihihi

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
11/28/2016 7:25 AM ×

Kenapa satu filem pun siqah tak tengok lagi ni? Adoiii. Skiptrace hari tu nak tengok tapi tak pergi2. Suka Jackie Chan.

Reply
avatar
Mas
admin
11/28/2016 4:13 PM ×

sume yg dilist x prnh tgk.hahaa

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon