Cabaran 30 Hari Blogging | Parents



My Parents



Mereka adalah anugerah Tuhan paling indah untuk aku syukuri. Tak ada yang lebih aku mahu selain daripada membahagiakan mereka. Walaupun aku mungkin anak yang paling rebel sekali, mungkin juga bukan anak yang paling baik mereka ada, tapi merekalah satu-satunya orang tua paling sempurna untuk aku, tiada ganti. 

Sebenarnya nak tulis entry panjang tapi adik-adik aku ni ler sibuk betul nak ajak tengok movie, so aku stop sampai sini lah, nanti aku sambung cerita pasal parents. Hehehe cerita pasal parents ni mmg tak akan habis, macam jasa dan budi mereka juga. 

Semoga Allah melindungi kedua Ibu Bapaku, dan mengharamkan api neraka bagi mereka. Aamiin.
Previous
Next Post »

3 Comments

Click here for Comments

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon