Tuesday, November 29, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging | Parents



My Parents



Mereka adalah anugerah Tuhan paling indah untuk aku syukuri. Tak ada yang lebih aku mahu selain daripada membahagiakan mereka. Walaupun aku mungkin anak yang paling rebel sekali, mungkin juga bukan anak yang paling baik mereka ada, tapi merekalah satu-satunya orang tua paling sempurna untuk aku, tiada ganti. 

Sebenarnya nak tulis entry panjang tapi adik-adik aku ni ler sibuk betul nak ajak tengok movie, so aku stop sampai sini lah, nanti aku sambung cerita pasal parents. Hehehe cerita pasal parents ni mmg tak akan habis, macam jasa dan budi mereka juga. 

Semoga Allah melindungi kedua Ibu Bapaku, dan mengharamkan api neraka bagi mereka. Aamiin.
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

3 comments: