Lirik | Sakit - IamNeeta

Klik Untuk Play

Sakit - iamNeeta

Sakit yang ku rasakan
Mengaburi jiwa ini
Dendam yang kau berikan
Cukup di sini

Mengapa mudahnya
Kau sakiti
Mengapa mudahnya
Kau lukai
Mengapa kejamnya
Kau menghancurkan hati perasaan ini

Putih bersih cintaku
Kau racuni hingga mati
Cinta yang kau berikan
Cukup di sini

Mengapa mudahnya
Kau sakiti
Mengapa mudahnya
Kau lukai
Mengapa kejamnya
Kau menghancurkan hati perasaan ini

Siksanya hati ini
Kau slalu sakiti
Kau membukakan pintu ini
Namun engkau menusuk ke dalam
Hingga dasar hati
Kau mencabut nadi cinta ini

Mengapa mudahnya
Kau sakiti
Mengapa mudahnya
Kau lukai
Mengapa kejamnya
Kau menghancurkan hati perasaan ini


Sakit yang ku rasakan

Aku tak tahu kenapa lagu ni jarang dengar kat radio, asyik lagu 'mintak nak mati' je aku dengar, kekekeke. Best lagu ni, aku repeat sampai lebam sambil tengok keluar tingkap eksyen-eksyen tengah sedih, kahkahkah. 
Previous
Next Post »

12 Comments

Click here for Comments
Ahmad Hasif
admin
11/02/2016 7:44 PM ×

aah best lagu ni... :D

Reply
avatar
11/02/2016 7:47 PM ×

bila konvo mai? jangan lupa apdet blog k. :D

Reply
avatar
Elih Japahar
admin
11/02/2016 8:04 PM ×

Best lagu ni....

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/02/2016 8:33 PM ×

Bestkan, dh makin suka dengan iam Neeta ni...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/02/2016 8:34 PM ×

Next year am, lambat lagi, hahahaha. mestilahhhh hupdet nanti, nantikannn,kehkehkeh

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/02/2016 8:37 PM ×

Yes, betul betul betul.

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
11/02/2016 9:29 PM ×

Lagu cite ap dh ni? Tv3 kan? Mek lupe --'

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/03/2016 2:51 AM ×

alamak mek, saya pun tak pasti sbb sy jarang tgk tv...

Reply
avatar
11/03/2016 8:56 AM ×

mai... busyra pun suka gila lagu ni. repeat beratus kali. hahaha. :p

Reply
avatar
Unni Anje
admin
11/03/2016 9:39 AM ×

bukan lagu drama ka ni?? mcm pnh dgr.. Unni ni bab2 dunia hiburan memang tak ambil tahu..hahahahha

Reply
avatar
Reen Johari
admin
11/03/2016 9:51 AM ×

Kak Reen suka dengar lagu ni.. Best! Maksud lirik lagu ni pun.. mendalam.

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
11/03/2016 11:35 AM ×

Love this song! iamNetta is my 2nd fav band after Sakura Band :)

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon