Thursday, November 17, 2016

SK. Air Merah Kulim Muncul Sekolah Terbaik Daerah Kulim.

Sumber : http://www.skairmerahkbb.edu.my/p/sejarah-skam.html
Sebagai bekas pelajar Sk. Air Merah, aku sangat berbangga dengan pencapaian sekolah yang telah menjadi sekolah terbaik dalam Daerah Kulim Bahdar Baharu dengan jumlah pelajar cemerlang UPSR tahun 2016 ini. 

Paling best tadi dapat jumpa dengan Teacher Zel , teacher kesayangan masa darjah 6 dulu, rindunyaaa. 

Tahniah sekali lagi. Semoga semakin maju dari tahun ke tahun. Terima kasih para guru yang sangat berkomited tinggi dan tidak pernah mengamalkan sikap pilih kasih. 

Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

6 comments:

  1. wahh!! rindunya kat sekolah rendah kan!! apa la kbarnya, btuah mai dapat jmpa cikgu sklh lama.. Unni langsung x penah jmpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergilah sekolah lama sekali sekala unni, jumpa cikgu2 lama. hehehe

      Delete
  2. alhamdulillah..tumpang gembira tengok ramai budak-budak dapat result yang cemerlang saban tahun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Cik Tie, tumpang berbangga dan gembira tengok budak2 cemerlang, yang tak cemerlang nanti boleh usaha lagi...

      Delete
  3. Alhamdulillah.. Tahniah buat Cikgu-cikgu yang berusaha keras dalam mendidik anak bangsa..

    ReplyDelete