Latest Posts

Himpunan Idea Nak Update Blog

By December 31, 2016 ,



Buntu nak update entri tapi idea tak kunjung tiba? Asyik terkena writer's block? Hahahaha, biasalah tu aku pun sama. So kali ni nak share rahsia dari mana aku selalu lepak cari idea untuk update blog...Diorang ni semua memang awesomelah sebab banyak betul idea untuk dikongsi, tabik lah.

01. 50 Idea Untuk Blog Post - Busyra Takiyudin (KLIK SINI)
02. A-Z Blog Topics Idea - Azreen Sofia (KLIK SINI)
03. 100+ Blog Posts Idea - Azreen Sofia (KLIK SINI)
04. 101 Blog Post Ideas  - Karen (KLIK SINI)
05. 75 Blog Post Ideas - Helene (KLIK SINI)
06. Blog Post Ideas - Fatina Mdzfr (KLIK SINI)

Banyak tak stok idea aku share ni? Best kan! Daebak lah semua idea ni. Aku share kat sini pun untuk rujukan diri sendiri juga nanti bila syndrome writer's block menyerang. 

You Might Also Like

14 Readers ♥

  1. boleh jadi rujukan ni..kadang2 kite pun kering idea jugak..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kak zati, dtg dpn laptop je idea lari. hahaha

      Delete
  2. waa banyak juga.. sy ni idea ada cuma tu la masa yg xde nk menaip.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh bestla, cuma kena listkan idea molek2 takut lupa nanti... masa takpe boleh cari selit2.

      Delete
  3. wahh....nsnti irda terjah link tu..thanks you for sharing

    ReplyDelete
  4. Wahhh..sis pun kekurangan idea..boleh jadi rujukan nie..hehe

    ReplyDelete
  5. Sama la ngan akak mai. Beku takde idea. Bila ada idea baru laju nak update

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cedoklah idea dari situ kak kinah..free je,hehehe

      Delete
  6. tq mai syg.. inshaAllah kita sma2 kongsikan untuk smua blogger. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for idea semua tu busyra, mmg best...dan berguna...

      Delete
  7. banyaknya!!! banyk idea skg tpi so sad masa tu x mgizinkan..

    ReplyDelete