GIVEAWAY #1 BY AISYAH


Klik Banner untuk Join | Ini adalah kali pertama aku jumpa blog Adik Manis yang bernama Aisyah ini, dan jumpa pula giveaway ni, hahaha. Jomlah korang ramai-ramai memeriahkan giveaway Aisyah ni. 

3 peserta bertuah akan memenangi perfume pen Riffora ni, dan semua peserta akan dimasukkan kedalam bloglist selama 5 bulan! Yeppieee. Kiranya 2 dalam 1 la giveaway ni. Tarikh tutup penyertaan adalah apabila cukup 50 orang join, fuh kena cepat ni. Sekarang pun dah 8, 

Aisyah tanya, KENAPA NAK JADI PESERTA BERTUAH?

Mestilah nak jadi peserta bertuah sebab aku suka perfume! Nak nak pula aku pernah kerja kat kedai perfume, jadi banyak jugalah bau perfume aku tahu dah, cewahhh. Padahal aku tahu yang aku suka je.

Okaylah dari penyiasatan aku terhadap Pen Perfume Riffora ni, perfume ni adalah EDT dan baunya adalah inspirasi daripada perfume-perfume terkenal. EDT ni tahan selama 8 jam kat baju kalau kat kulit tu ikutlah kulit korang lembap ke kering.


Omagad! Banyaknya bau yang aku suka, Nina Ricci tu paling favorite lah. Selain tu aku suka Gucci Flora, Forbidden Rose, dan Midnight Fantasy (manis giler bau ni, rawrrrr) Hahaha tetiba, ampunkan aku. Ni la kalau jumpa perfume jadi ginilah. Hahah. 

Kalaulah aku terpilih menang (cewah perasan), memang aku attack Nina Ricci tu la, kekeke. Bau wangi oh, dulu masa kerja aku spray bertubi-tubi yang tester punya. Balik rumah mak aku tanya, 'BAU APA HANG NI? KUAT BETOI.' Hahahaha. 

Hihihi okaylah banyak pula membebelnya. Entah kena sampuk apa sekarang ni, entry giveaway pun nak berletiaq panjang (padahal tricks duk mengorat Adsense) hahah. 

Email : maizanfauzi93@gmail.com


Follow
Previous
Next Post »

26 Comments

Click here for Comments
Ana Suhana
admin
2/21/2017 6:08 AM ×

Good luck Mai. Mudah-mudahan ada rezeki Mai dpt perfume 😘

Reply
avatar
SITI AWADAH
admin
2/21/2017 7:04 AM ×

ngorat jangan tak ngorat... sis pun berppinar biji mata lagu mana la aku nak tackle si addsense ni. haha

Reply
avatar
Jun Zie
admin
2/21/2017 10:02 AM ×

all the best mai =D

Reply
avatar
2/21/2017 10:27 AM ×

best of luck semuanya ya. :D

Reply
avatar
2/21/2017 10:55 AM ×

Good luck mai.
#adsencekenaentrilebih200wordskan
#blogakakpuntaklulusadsence
#akakkeciwa

Nak msuk bloglist girlfriend please. Hehe

Reply
avatar
2/21/2017 11:17 AM ×

wowww banyaknya mai tahu pasal perfume. kagum den hehe.

goodluck mai!

Reply
avatar
nadhie wueen
admin
2/21/2017 11:37 AM ×

Menarik hadiahnya. ^^ siap boleh tahan 8jam perfumenya. apapun good luck! :)

Reply
avatar
Unni Anje
admin
2/21/2017 12:12 PM ×

moga rezeki.. good luck

Reply
avatar
2/21/2017 12:44 PM ×

Selamat bersegmen Mai. Moga adalah yang 'melamar' awak soon :D

Reply
avatar
AMER JAYA
admin
2/21/2017 1:38 PM ×

Good Luck Mai. Semoga memperolehi kerjayaan

Reply
avatar
Noor Azlan
admin
2/21/2017 3:09 PM ×

Hahaha.... Mesti mak pening kepala ngan bau tester tu, hari2 bau lain kan... hehe

Reply
avatar
MisDiarios
admin
2/21/2017 8:15 PM ×

all the best cik obsesiii :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/21/2017 9:00 PM ×

Thank you semua :)

Reply
avatar
Seorang Syed
admin
2/21/2017 10:31 PM ×

Good luck mai! Semoga berjaya mendapatkan perfume yang diidamkan.

Reply
avatar
Nour Adieb
admin
2/22/2017 4:52 PM ×

good luck 😉

Reply
avatar
Kin Naz
admin
2/23/2017 1:18 AM ×

Good luck mai

Reply
avatar
2/23/2017 1:43 AM ×

gud luck mai.. bestnya kalau dpt hadiah tu..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
2/23/2017 2:00 AM ×

Terima kasih uols. hehehe

Reply
avatar
raihanah
admin
2/23/2017 9:01 AM ×

all the best sis

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon