Thursday, August 3, 2017

Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

Klik Belon Untuk Join
Instant Shawl Giveaway by Mamapipie | Sejak kenal instant shawl, memang Mai jatuh cinta habisss la. Mana tak jatuh cinta, instant shawl ni best sebab :

1. Jimat masa nak belit
2. Tapi tetap nampak gojes
3. Jarang kena 'bad tudung day' HAHA
4. Labuh boleh adjust
5. Trendy!

Pergh siap bagi 5 sebab, kahkahkah. Dah dua kali raya dah Mai setia dengan instant shawl untuk jimat masa tapi tampil cun dipagi raya yang indah. Jadi tak ada sebab la Mai tak join Instant Shawl Giveaway by Mamapipie yang awesome ni!!!! 

Semoga ada la rezeki Mai dalam giveaway ni. Nakkkk tudung baru, huhu. Dah lama tak #OOTD ni, sebab duk ulang tudung sama ja, hahahaha. 

Okaylah kalau nak join, klik belon tomey kat atas tu lelaju k.


Nota untuk readers: Maaf Mai tak dapat blogwalking lagi sebab ada urusan lain. Tapi jangan risau drop je comment nanti Mai balas visit ok. Hihi comment dibalas comment :P

Follow
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

14 comments:

  1. Tq Mai sudi join..good luck ye. Mama pun selesa dgn tudung instant sebab xpandai nak below tudung. Karang tercekik mama juga yg susah hihi

    ReplyDelete
  2. Good luck sis & all the best yewww!

    ReplyDelete
  3. good luck..
    dari giveaway yang sama
    https://mama3danish.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  4. Thank you ya semua, nanti mai singgah balas <3

    ReplyDelete
  5. Good luck Mai.
    Mrs. A pun join juga ;-)

    ReplyDelete
  6. Thank you ya semua, nanti mai singgah balas <3

    ReplyDelete