Latest Posts

Selamat Hari Raya AidilAdha

By September 01, 2017 , ,


Selamat hari raya Haji! Selamat hari raya Korban! Selamat hari raya Aidiladha semua! 

Di kesempatan ini, Mai memohon ampun maaf zahir batin pada semua pembaca www.missobsesi.blogspot.my ini termasuklah semua secret admire yang baca senyap-senyap, lovers, haters, kekekeke.

Kalau lovers tu thank you sayang saya.

Kalau haters tu marilah kita berdamai. Beritahulah apa yang tak kena dengan saya KEPADA SAYA, bukan orang lain, bukan facebook status. Kita mampu mengubahnya.

Selamat Hari Raya! 

Sayangggggg Semua...



Follow

You Might Also Like

14 Readers ♥

  1. selamat hari raya mai.. jemput mai umahhh kiteww. kitew lanje awk kek batik.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Salam aidiladha Mai. Sama lah. Akk pun nk mohon maaf jgk kalo ade wat salah ye. 😍

    ReplyDelete
  3. Salam aidiladha juga buat mai sekeluarga

    ReplyDelete
  4. comel macam kak mai pun ada haters? :O

    Selamat Hari Raya Kak Mai :D

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya AidilAdha Mayyjie. Moga dimurahkan rezeki =)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya aidiladha mai ! heheh

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya mai dan kluarga =)
    salam kosong2, muah ciked sikit ! =D

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya aidiladha kak mai..sayang kak mai.

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya Aidil Adha juga kak walaupun dah terlambat beberapa hari. huhu. Happy weekend kak. :D

    ReplyDelete