Tuesday, April 17, 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa


Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Alhamdulillah, sekali lagi Kak Siqah buat GA untuk kita join beramai-ramai. Kalau GA anjuran Kak Siqah ni, aku wajiblah join sebab hadiah semua best-best.

Hadiah utama untuk GA ini adalah tudung dUCk Matte Satin Silk yang diberi nama Love Letter. Curlass betul, hahaha, aku tak pernah pakai merasa pakai scarf mahal yang ekslusif lagi, so why not mencuba nasib mana tahu rezeki kan?

Hadiah kedua menawarkan sebuah buku berjudul Love & Happiness by Yasmin Mogahed. Kalau pernah baca review kak Siqah mengenai buku ni, mesti korang pun tahu yang ini antara buku favorite beliau. Buku yang boleh boost motivasi diri, I need one!

Hadiah ketiga adalah Stuff-It Notebook in Blush. Aduh yang ni pun lawa level infinity. Aku nak juga!!!Tapi takut sayang nak guna pula nanti, haha. Tapi nak!!! Kehkehkeh. Siap ada zipper pocket lagi notebook ni. Awesome!

♡♡♡

Ok done pasal GA. Kak Siqah ada tanya pendapat mengenai blog www.siqahiqa.com. Aku bab komen-komen blog orang memang semangat, hahaha. 

Sebenarnya tak tau nak komen apa sebab aku bila masuk blog seseorang, aku perhati template je. Template blog kak Siqah mmg selalu gorgeous. Dan rasanya blog kak Siqah satu-satunya yang post penuh body, takde sidebar. Unik betul.

Aku pernah ada kenangan buruk pakai template berbayar ni, maybe sebab template murah kot, atau salah seller yang tak berkualiti kat Etsy. So kalau kak Siqah free + rajin nanti, boleh tak saya nak request post pasal tips pilih template premium kat Etsy yang gorgeous dan berkualiti (mesra SEO terutamanya). 

Hihi. Orang suruh komen, dia request-request pulak, hahaha, harap penyertaan GA tak ditolak :P.

Apapun, good luck semua yang join.



Follow
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

4 comments:

  1. all the best, nak join jugak la nanti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi BV, thanks! Jomlahhh hadiah lumayan tuh.

      Delete
  2. TQ MAi join GA akak :) Haa bab template tu, akak ada tulis post pasal owner template yang akak suka dan senang bekerjasama di ETSY. Namanya Kate. Ada akak cerita dalam entri ni I'm Glad She Said Yes

    Nanti akak buat entri khas untuk template ETSY lagi eh. Hihi.

    Eh lupa nak wish, Good luck Mai!!

    ReplyDelete