Hye.Hehehe..Alhamdulillah dah habis paper subjek2 killer.Tinggal microb dengan pre-cal je lagi.Insya-Allah.Gaps 8 hari , cukup kut.Tapi malam nie aku nak release tension sekejap.Dah berapa hari bahana subjek killer seksa aku mengadap buku sampai 4 pagi,kadang2 sampai meleleh peluh air mata, ermmmm~

Aktiviti isi masa lapang aku berangan je la.Heee~Buang masa ke?Lantak la, janji aku bahagia.Do things that make u happy , right ? ihik ihik.

Berangan tak salah kan?Aku rasa angan-angan tu macam satu target yang aku nak capai.Contohnya, aku berangan nak makan mee sizzling,lalu aku rasa lapar,teruih bangun katil dan pergi dapatkan ....

Tarraa~Upsss...Lari topik.

Bwahaha..ok ok...Hmm...Angan-angan selalunya akan menjurus ke masa depan kan.Eh,mana da angan-angan kisah silam.Cepukk skit , ngek sangat aku ni.huuuuu.

Angan-angan aku , ermm , perlu ke cerita ? 

  • Aku nak drive keta.Lesen takde.Hehehe...Tunggu la ada duit sikit baru nak buat lesen.Aku malas nak kacau duit bapak la.Tak suke tak suke.
  • Aku teringin nak pergi pantai yang jernih sampai nampak dasar lautan tu.
  • Aku teringin nak menyanyi pakai microfon.Tapi aku malu.So aku berangan je la syampu aku tu microfon waktu dalam shower.Ok what...ahahaha
  • Aku teringin nak ada semangat kerajinan study tu.
ermm,merepek2 lah aku ni.Tapi..............
Sebenarnya aku tak sabar nak jadi dewasa....ehehehe,kenapa?rahsia lah!

Kau salah satu 'OBJEK' yang selalu aku angankan
Kalau dah takdir bukan jodoh kita
Aku redha
Asalkan 'mereka-mereka' bahagia.

for me....