Blog dipilih abang Ben :') Terharunyaaaa...

Alhamdulillah.

Tadi tengah layan-layan tetamu kat blog eden ni , tetiba den tersentak tengok shout box den...Tgk ni tgk ni....

Hah..terkejut den , betul betul terkejut. Ape lagi, den pause terus segala aktiviti lain terus terjah blog Abang Ben, tadi tak sempat terjah sebab baru habis makan nasi lemak sambal kerang,Hehehehe.

Wahhh....

Tapi agak termalu sebab detail about me tu .

Hahaha.Macam ape lagi about me eden tu , malu malu..Heee.....

Apa pun , sekali lagi, my heart skip a beat , bila tengok abg Ben follow blog den :"D...

Tgk ni, 

Ermmm,terharu tak terkataaaa....

Thanks Abang Ben.Thanks kawan-kawan blog semua.Thanks reader. :'))

Ok terharu T___T

Thanks sekali lagi.

Kalau nak tgk blog-blog lain yang abang Ben pilih , Klik Sini

Post a Comment

24 Comments

  1. terjah sini sb jadi blog pilihan BA.

    nak ajak singgah blow www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. mintak komen sikit jer...

    ReplyDelete
  2. wahhhaaaa ! sama lah kita . tahu pun ade orang post kat shoutbox :)

    singgah awak

    ReplyDelete
  3. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete
  4. datang dari blog abg ben.. ahaa..

    seronok eh :p

    ReplyDelete
  5. Faz Abas : terima kasih sudi singgah =)

    smilenajah93 :nnty saya singgah awak ye,,,thanks singgah sini..btw, congratz dear...

    pak joe: ye makasih,nty mai singgah sana yer , thanks sangat2

    Yatie : thanks awak :')

    ReplyDelete
  6. arif aiman : heeee,,,seronok =)

    ReplyDelete
  7. hehe... untung laaa.. congrats tau =)

    ReplyDelete
  8. wahh tahniahh... hehe. bukan senang tau :D

    ReplyDelete
  9. cik pipi tembam : hehe, terima kasih ye ;)

    ReplyDelete
  10. Untung la dapat jadi perhatian BA
    hahaha....bile la ak dapat tahap 2...

    ReplyDelete
  11. fikir masa depan : one day nty insyaAllah..hehehehe...

    fafa : mekasih awak.hehehe..thanks juga tau follow sini <3

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan..
    follow eiza pun dr blog encik ben.hehe.. tahniah yer. :)

    ReplyDelete
  13. wahhh. untung lah :D hehehe

    ReplyDelete
  14. fadilah : wah thanks ye sudi follow

    eyfa : hehehehe ;)

    ReplyDelete
  15. Sekamar rindu : wasalam..hehehe....terima kasih ;)

    alexa : thank you ;)

    ReplyDelete
  16. (^O^) uuuuuu inila yg diperkatakan tu
    dashyatla...time ni baru start nak naik blogging kot...plus time ni baru start cuti sem 1

    ReplyDelete
  17. ahaaa tu yg terharu tuuu

    ReplyDelete