Wednesday, June 6, 2012

Perihal JPJ daku :P

Alhamdulillah. Alhamdulillah . Alhamdulillah :)

Assalamualaikum .

Akhirnya setelah beberapa dugaan dan dikecewakan JPJ , aku berjaya dapatkan lesen aku harini . Awww~ So sweet lah abang JPJ yang sungguh kacak bergaya itu .

Kali nie aku sangat beruntung sebab dapat tester yang baik . Beberapa kali gak aku konfius pasal gear apa nak guna...Abang JPJ kacak tu yang tolong aku . Sobs sobs begitu terharu.

Untuk repeat JPJ aku kali nie kena bayar sewa tapak RM30 je . Boleh la takde la mahal sangat . 

Balik balik je dari lulus JPJ aku culik kereta mak aku seharian . Walaupun Toyota Unser tu agak besar untuk pemegang lesen fresh dari ladang macam aku , aku redah je.... Gian sangat wa cakap luuuu...

Ok MAMAAA ESOK PINJAM KETA LAGI.alalalala :P

Ok iklan sebentar :
Kepada sesiapa yang berada di daerah Kulim ,Kedah dan berminat nak mengambil lesen , bolehlah menghubungi Kunci Rimbun Driving School di alamat :

861&358 ,Mukim Sungai Ular
Jln Sungai Ular,
09000 Kulim,
Kedah

Tel: 04-491 4770 

Assalamualaikum :)
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

21 comments:

  1. Tahniah kak ! haha . nak tawu tak , masa tgk title entri akak kat dashboard .. Wieya cakap laa .. " Wahh .. dah dpt lesen laa ~ " .. bile klik je masuk blog akak .. adik wieya tergelak - gelak ,, rupenya , gmbr lesen yg akak letak gmbr Patrick ! .. haha ..

    ReplyDelete
  2. Tahniah Mai !
    akhirnya kan ?
    habis lah keta mak lu haha

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah da dapat lesen ye.. tahniah :D

    ReplyDelete
  4. woww..bestnya..dha dapat dha lesen dya..congratz..,then,drive safely..ok..=)

    ReplyDelete
  5. hahha . sis mai , dah dpt lesen kemain lagi yea jenjalan menguasai keta mak anda . haha . anda berhak ! hehe

    ReplyDelete
  6. blogwalking here! haiiii :)

    ReplyDelete
  7. akhirnya. congrats mai. pasni boleh beli keta, kita drift sama. :)

    ReplyDelete
  8. wah...bes la cmni....bawak ct jalan2 taw...hehehe....trus bawak kete ye..bgus2 :D

    ReplyDelete
  9. @dhia adawiyah : hahahaha, terima kasih awak.... nak tgk lesen akak tunggu siap lg seminggu,ekekeke...

    @awan nina : habisss wa culik habis habisan.

    @izara : alhamdulillah :)

    @yana :trima ksih.

    ReplyDelete
  10. @ety salbiah : heee thanks dear...

    @acai : hahaha mak dh tak sempat pgg dahh lepas ney...

    @ana farhana : hai...selamat datang :)

    @chic na : hakhak, bawak pun terhegeh2 ade hati nak drift.ekekeke

    @si gadis melayu : thanks awak :)

    @ctk : hehehehe lepas gian. nak itot ke?

    ReplyDelete
  11. tahniah dear. jaa pun P lagi ni ogos ni baru dpt lesen besar! hikhik...

    ReplyDelete
  12. tahniah ..tapi aku dah dapat lesen kete dan moto lama da..hahahaha ..

    ReplyDelete
  13. Tahniah dah ada lesen ! :D hehe

    ReplyDelete
  14. dah 2 taun lesen lam dompet... haramm... xpandai2 lg bawak.. huhu

    ReplyDelete
  15. bestnya da lepas..tadi test JPJ 2nd time.. tester gagalkan lagi.. sedih3..:(

    ReplyDelete
  16. haha..tahniah!!!lepas ni mai lah penang..hihi

    ReplyDelete
  17. tahniahhhh. lps ni beli kete pulakkkk. hehe. :)

    ReplyDelete
  18. tunggu kete sendri kamu bru nk ikot....hehehe

    ReplyDelete