Monday, February 23, 2015

Before balik kampus.

Assalamualaikum.

Minggu ni last aku dekat umah ni, next week kelas pun dah nak mula . Entah ada masa ke tidak aku nak online. HAHA. Konon sibuk kalah budak medic, tapi memang sibuk pun. Serius, balik pun untung sangat kalau nak tengok langit masih cerah.

Tambah-tambah semester4 ni akan ada FYP (final year project). Tak tahu la jadual macam mana lagi, just tunggu dan lihatlah nanti.


Oh yeah, ada good news, katanya PTPTN akan masuk macam biasa. Hope so, even mama kata " Takyah nak murunglah, takkan ada makbapak nak biar anak dia kebulur nanti.", i don't care mama, i want my own money, taknak susahkan siapa-siapa. 

Doakan aku dapat CPNG at least 3.5 ye, supaya tak payah nak bayar balik ptptn tu. Hihi..

Eh dah la ada anak kucing baru pulak, mama bawak balik dari market sebab ada kucing jantan tengah kejar nak NGAPPPP kepala dia. Comel sangat, jantan. Ganas plak, aku ni dah la hati kecik,penakut tapi sebab sayang hari-hari aku main ngan dia.Haha

Tu la pasal jasad dan roh ni dua-dua macam lepat liat sangat nak balik mengadap buku-buku kat Shah Alam tu. Haish la serabut.  
  

milkysmile

p/s: Bila ada anak kucing kat rumah, rasa macam ada baby dalam rumah pulak kan, dia makan kena jaga, dia berak kena usha, dia jalan-jalan tak boleh lepas mata takut kena pijak dek kingkong2 kat rumah ni.HAHAHA

Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

1 comment:

  1. mai ,doa lahh pt mai xda dalam list peminjam .nant dah pakai tak payah kene bayar .hihi .pernah terjadi tau ..

    and next one .mana dapat doodle pusing2 tu ..comel bak anggg :D

    ReplyDelete