Monday, February 23, 2015

LIEBSTER AWARD by CIK HANA

Assalamualaikum,
First of all , thanks Cik Hana for tagging me. HAHA dah 3 kali di tag  and sukarela nak jawab sebab best main ni. :D
Photobucket

Rules of the game 

\\ Answer the questions //
\\ Nominate others bloggers //
\\ Create your questions //
\\ Notify your nominate //

Jawapan-jawapannyaaaaaa.....

1. Perkara yang membuatkan senyum sengsorang?
Tengok gambar my lil nieces. Manja. I'm the overly attached aunty :D


2. First tengok bila masuk blog orang? sebab?
Tuan blog. Kalau tuan blog macam kerek memang keluar tak masuk masuk dah. HAHAHAH. Takdelah, eh tapi betul la. EH..! And tengok entry juga, kalau entry asyik kutuk blog orang lain tak naklah. And header tu kalau cantik bonus mark lah. Yang lain takde ape sangat kot. heheh. 

3.Perlu ke Bloglist?
Asalnya bukan kepentingan tapi for me penting juga sebab bila tengok traffic sources banyak dari blog kawan-kawan, and takde salah kita letak blog kawan-kawan juga. Selain tu, senang nak pergi blogwalking. And lastly, tak la kosong sangat blog nanti.Eheh.

4.Kekurangan dan kelebihan?
Lurus bendul. Tak tahu sama ada itu kelebihan atau kekurangan. Tak tahu untuk menipu , walau kadang-kadang kejujuran tu buat sakit hati orang lain. I'm not a good listener, akan lari jauh bila kawan menangis sebab tak pandai memujuk,dan sangat takut akan keruhkan lagi keadaan. Kelebihan tak tahu, terpulang dengan orang yang menilai. 



milkysmile

Soalan-soalannya.....

1. Minimum dan maksimum untuk sebulan topap/bil telefon berapa RM?
2. Cool tak perempuan yang bawak superbike?
3. Bila ada duit extra , lebih suka beli makanan atau barang (beg,baju,kasut)?
4. What do you think of me? and my blog? heheheheheheheheheheheheheheheheh

Jadi nak tag dua rakan je. Sorry tau sebab baru sangat aktif blog balik setelah sekian lama, kawan-kawan lama ada yang dh hilang dari contact and ada yang dah tak kenal saya , WUWUWUWUWU...





Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

2 comments:

  1. mai! sorry akak baru boleh online,kena pi kursus minggu lepas....nanti akak jawab yer...thank yer jawab soalan akak and tag akak! :)

    ReplyDelete