Tuesday, March 3, 2015

Sayangi kulit anda. ( Physiogel , Ready for Anything) .

Assalamualaikum.

Cuaca Malaysia sekarang ni makin hebat panasnya. Haritu pergi Alor Setar , drive pulak tengahhari, tudiiiiiaaaa, punya terik rasa terbakar tangan ni. Siap ada pemandu stop tepi jalan turun basahkan kaki dia tepi highway. HAHA, padahal aku tak tau motif mamat tu basahkan kaki dia pon,kekeke.

Ok back to out topic. Panas terik macam ni mesti buat kulit jadi makin kering dan kusam. Selain daripada panas mentari , beberapa sebab kulit tak cantik mcm :

  • Shower 
  • Mandi swimming pool
  • Air-cond
  • Jerebu


So dengan CPUV dari Nuffnang kali ni, aku tertarik dengan Physiogel. Kalau berminat , boleh request free sample dari SINI. 

Alhamdulillah untuk CPUV dari Nuffnang (Click untuk Mendaftar) kali ni. Kena rajin update lepas ni. Bye.


Photobucket
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

1 comment:

  1. Nuffnang?
    saya dah lama kecewa dengan Nuffnang... hua hua hua

    ReplyDelete