Spam iklan pada chatbox, kalau korang marah ke tak. atau aku yang overreacted?


Sekejap Zayra, sekejap Adi, sekejap Faiz, Padahal orang yang sama. Mai dah tulis kat situkan kalau nak letak link iklan boleh je, tapi mention la, mai tetap klik aje...Kalau macam ni klik ikhlas jadi tak ikhlas, sebab menipu, sakit pulak hati kite...

Mai bukan berlagak ke apa...Tapi tak bestlah macam ni...Macam menceroboh rumah orang pula. Bukan nak suruh hormat kat Mai ke apa, siapalah saya ni kan, tapi janganlah spam chatbox orang sesuka hati pada masa yang sama. Lepas ditegur terus spam dua link lagi...

Kalau korang, korang marah tak? Ke Mai tak patut marah-marah sebenarnya? Overreacted ke sebab Mai rasa marah? Sorrylah, diri sendiri pun tak suka nak post negative vibes kat blog sendiri tapi entahlah. Sedih dan marah tu tak boleh pula nak control...hahaha.

Jadi kepada puan pemilik iklan tersebut, saya kenal siapa anda, lenkali jangan buat lagi tau...kalau nak post iklan kat box tu atleast mention la iklan, gerenti I klik je, bukan susah pun, lagi senang sebab direct link gitu je...Tapi biarlah hati saya ini ikhlas...

Hehehe,sorrylah. Marah-marah pula. Nanti kalau sejuk saya padamlah entry ni. Dan jangan risau saya dah padam chatbox tu takut identiti anda terbongkar pula. Tak bestlah macam tu kan..

Maaflah kalau menyinggung perasaan sesiapa dengan post ni..And sorry kalau over sangat sikit-sikit nak marah.
Previous
Next Post »

17 Comments

Click here for Comments
Erin Azmir
admin
10/16/2016 5:29 PM ×

nabila86 share this story kan? selalu kena jugak. tak sukaaaa sebab dia guna 3 nama lain tp link iklan :(

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/16/2016 5:45 PM ×

@Erin Azmir hehehe nampaknya betul la tu bukan mai sorang je dia bt macam tu.

Reply
avatar
sviors
admin
10/16/2016 6:26 PM ×

Haa pernah nmpak kt cbox blogger lain. Kita ni pnyalaa klik nama tu sbb nak BW kan tapi, iklan pulak dia letak. Adoi, geram jugak mcm tu.

Reply
avatar
Kak Long
admin
10/16/2016 8:53 PM ×

Tak overreact..
Mmg tak selesa org buat macam tu.. Kat rumah kita pula tu..

Reply
avatar
10/16/2016 10:05 PM ×

Kadang tu menyampah la jugak. Kalau nak mintak klik cakap je la baik2 hmm

Reply
avatar
Gee Lion
admin
10/16/2016 11:22 PM ×

menyampah jugaklah kekadang. tapi nak buat camne, kalau depa ni faham dari awal depa tak buat lagu nih.. :(

Reply
avatar
azreen sofia
admin
10/17/2016 12:26 AM ×

Yesss tak suka sangat2. Macam takde cara lain nak dapat duit. Geraaammm

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/17/2016 12:30 AM ×

@Kak Long fuh kalau kak long kata gitu legalah hati saya

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/17/2016 12:30 AM ×

@Farhanah Afiqah mention je iklan mai takkan marah...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/17/2016 12:31 AM ×

@Gee Lion tu la harap lepaih ni depa mengerti... :P

Reply
avatar
Reen Johari
admin
10/17/2016 3:55 AM ×

Salah satu risiko bila letak chatbox.. Akan jumpa manusia seperti ni..

Pssst... Kalau akak pun geram dan marah. Lebih-lebih lagi baca waktu datang bulan + moody.. Nampak pula iklan mcm tu. Mau rasa nak bako namanya.. Eh. Mcm la blh bako ;p

Reply
avatar
Mas
admin
10/17/2016 10:50 AM ×

x payah tekan..x pun block je dia tu..haha..sblm klik tgk dlu nama tu g mna..klo g iklan ..x yah tekan.Menyampah jgk org cenggini.hohoo

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/17/2016 10:35 PM ×

@Reen Johari hahaha nak bako pun chatbox sendiri.hahahaha....

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
10/17/2016 10:36 PM ×

@Mas haha tulah, kena tgk dulu lepas ni link tu nak bawa kita ke mana...

Reply
avatar
1/22/2017 11:52 AM ×

Oooo, githu toh caranya. dasar saya emang GAPTEK. Tepok jidat. Malu, tutup muka dalam Mukena aja akh... dasar aku ndesooo

Reply
avatar
1/23/2017 1:15 AM ×

Waduh, kyk gini aja saya gak bisa... tak minum Susu Kambing dulu, biar tambah paham...
Terimakasih manfaat banget artikelnya

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon