Latest Posts

Svior buat text mask

By October 28, 2016

Hola!

Comel kan, Thanks Svior sebab pilih nama blog ai untuk randomly edit text mask lepas dah perturunkan ilmu step by step nak edit text and logo by using Adobe Illustrator software ni. Clear instruction and guide, so if you're interested for making your own masked logo or words nak letak kat header ke buat watermark korang sendiri ke pape ke cepat pergi belajar dengan Svior. 

So kalau berminat assistant kucing Mai yang comel kat bawah tu akan tunjukkan, klik je okay, hihiks. 



You Might Also Like

7 Readers ♥

  1. Hahaha. Omg !! Thank you so much Mai <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you juga Svior.. tengah fikir nak guna text ni untuk buat ape ye ni,hihihi

      Delete
  2. byk gak steps tu.. pening.. tapi hasilnya cantik sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha takpe slow2 Onie Chan...nanti terer lah

      Delete
  3. pening tgk.. mcm tak blh follow.. nak buat kena time btl2 free

    ReplyDelete
  4. Oh my... Sangat comel kucing Mai.. :D rindu pula akk dgn kucing2 akak kat rumah..

    ReplyDelete