Monday, November 28, 2016

3 Days Giveaway by Hanis Masturina


3 Days Giveaway by Hanis Masturina
Click banner untuk join

Assalamualaikum, hi korang..

Jom join giveaway 3 hari by Hanis Masturina ni, selain boleh support rakan blogger kita, hadiah yang ditawarkan sangat best tau! 

Nak tahu tak apa hadiahnya? Jangan terkejut...

TOP REFERRAL (1) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 NOVEL





TOP REFERRAL (2) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 PERFUME PEN




RANDOM 3 PESERTA : 1 PERFUME PEN + 2 Trial AJ HAIR SHAMPOO



Jom baca dulu testimoni tentang hadiah yang bakal dimiliki tu?




Fuh memang best dan lumayan sungguh hadiahnya walaupun berlangsung cuma 3 hari sahaja, jadi apa tunggu lagi, jom sertai cepat dengan click banner kat atas or KLIK SINI UNTUK JOIN




Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 25 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

11 comments:

  1. giveaway ni nampak best..
    good luck mai :)

    ReplyDelete
  2. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/3-days-giveaway-by-hanis-masturina.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah ! Anda menang !

    https://hanismasturina.blogspot.my/2016/12/pemenang-3-days-giveaway-part-1.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete