Apa itu 8 Share?


APA ITU 8SHARE ?

8Share adalah apps yang memberi ganjaran untuk pengguna social media apabila kita share iklan dari beberapa syarikat yang berdaftar dengan mereka. 

BOLEH SHARE IKLAN DI MANA ?
Jika korang ada akaun google plus, facebook, twitter dan blog, jangan lepaskan peluang untuk share iklan dan dapat cash setiap kali orang buka iklan yang kita share tu...Menarik bukan? Sekarang ni boleh dikatakan hari-hari kita share sesuatu di laman sosial kita, apa salahnya kita selit satu iklan, letak catchy sikit untuk attract orang klik dan tingtingting, duit masuk dalam akaun kita. 

BERAPA RINGGIT DAPAT SATU IKLAN?
Satu iklan diklik akan dibayar RM0.20, kalau 50 orang kawan kita klik iklan tu dah dapat RM10.00. Itu satu iklan, kalau banyak iklan? Bila dah cukup dalam akaun RM50 dah boleh cashout dah, senang kan, tak payah kumpul banyak-banyak pun dah boleh keluarkan, tapi kalau nak kumpul je biar dalam akaun tu pun boleh je.

BAYAR BERAPA UNTUK DAFTAR?
Free je! Tak perlu duit pun nak buat akaun 8share ni.

KAT MANA NAK DAFTAR 8SHARE?
Kalau nak daftar akaun 8Share ni boleh >KLIK SINI< dan sign in new account kat situ, 
Previous
Next Post »

1 Comments:

Click here for Comments
Unni Anje
admin
11/19/2016 4:18 AM ×

bnyk lagi tak fhm pasal 8 share ni

Yeay, tahniah Unni Anje jadi pengomen pertama!
Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon