Latest Posts

Cabaran 30 Hari Blogging | Travel

By November 18, 2016


Travel? Erm umur 23 tahun baru parents bagi greenlight tau nak travel dengan kawan-kawan. So my first and only travel experience hanyalah selepas tamat degree, pergi dengan ex classmates ke Pulau Langkawi. Hahaha, jomlah tengok beberapa gambar yang ada, sorry takda gambar menarik sebab hanya pakai Lenovo S560 jer, hewhewhew.



You Might Also Like

4 Readers ♥

  1. Langkawi!! da dua kali nak pi situ mesti tak jadi, so sad!!

    ReplyDelete
  2. nanti bila dah kahwin pegi travel dengan suami tau lagi sweet hihi...

    ReplyDelete
  3. Ok la tu at least dh bsar skit. Pegi time kecik pn xbest jugk mai. Mcm mek ni. Pegi time skolah mne la nk mrasa merendet sndiri tmpt org --'

    ReplyDelete
  4. Xpuas tgk gambar travel Mai.. Comel sangat ;p

    ReplyDelete