Bergelak sakan dengan The Relation of Face, Mind and Love



Siapa tengok movie ni kat TV9 tadi? Hahaha aku tengok dengan family, tak kering gusi betul sebab heroin tu gigi bersepah macam aku dan adik aku, asyik membahan sesama sendiri lah. Hahahaha. Aku suka betul dengan cerita Korea pasal memang tak cliche jalan cerita dia, lepastu kalau lawak, lawak nak mati, padahal scene tu serius dan bersahaja je.

Kena pula actor tu memang actor favorite aku, sejak tengok dia dalam drama Lie to Me. Hehehehe, aku memang melekat lah depan tv tadi sampai habis. Adik aku dan mak aku yang selama ni asyik perli geng kpop dalam rumah ni pun tadi melekat tadi. Abah aku tak yah cakaplah, beliau memang pendownload drama korea, aku pun dapat stok drama dari abah,ahahaha.


Best movie ni sebab last sekali perempuan tu tak jadi cantik pun, tak macam ugly betty yang selalu kita tengok, tapi dia tetap dapat bahagia yang dia nak. Apa ingat orang sempurna je ke layak dapat cinta sejati? Yeay!

Actually feeling lelebih sebab heroin tu gigi bersepah tapi nak orang hensem, tak sedar diri macam AKU. Hero tu pula mata dia sama macam papito, errrk, ok aku je kot perasan, tapi adik aku pun cakap yes, so aku tak perasanla kot, HAHAHAHAHA. PERASANTAN. 

Previous
Next Post »

12 Comments

Click here for Comments
Pasir
admin
12/12/2016 7:05 AM ×

wah! nak try tengok la nanti. :) btw, followed.

Reply
avatar
12/12/2016 8:27 AM ×

Ala.. lupa.. akak tgk Mohenjo Daro kat 108.. hehehe..

Reply
avatar
raihanah
admin
12/12/2016 9:21 AM ×

nice sharing sis

Reply
avatar
Reen Johari
admin
12/12/2016 11:50 AM ×

Hihihi sama. Gigi akak pun bersepah juga. Hahahaaaa

Cerita drama berepisode ke mai? Boleh akak search online.. Nak nengok :p

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/12/2016 12:46 PM ×

Tak kak reen, ni filem bkn drama, tu yg semua melekat dpn TV, haha, jarang tau kami tgk tv sebenarnya. hahaha cerita ni lawak sgt.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/12/2016 12:47 PM ×

Hehehe thank you...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/12/2016 12:48 PM ×

Hihi tengoklah nanti tau...btw, pasir, nak link...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/12/2016 12:49 PM ×

Best tak cerita tu kak sha? Hehehe mai tak de astro ,duk ulang tgk tv biasa je. tu pun jarang bukak. haha

Reply
avatar
zety
admin
12/12/2016 2:07 PM ×

xtgok pun...sbb jrg tgok tv...tatau sgt cite yg ada kt tv


spitoutkata.blogspot.com

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/12/2016 4:50 PM ×

Mai pun jarang tgk tv, ni pun tertengok sbb tgh makan nasik dpn tv,hahaha

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
12/15/2016 12:53 PM ×

masuk list. hahhaa. klakar la ayat mai tu.

Reply
avatar
Cik Yaya
admin
12/22/2016 3:51 PM ×

huwaaaa..fefilling gituuu kan bila tgok citer korea ni...hehe

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon