Latest Posts

Pilih Number Soalan Untuk Mayy

By December 12, 2016 ,


Assalamualaikum, hello my beloved readers. 

Sejak kebelakangan ni asyik kena writer's block je, so petang ni nak ajak korang main game je, eh game ke macam ni? Hahaha. 

Korang pilihlah satu number yang mana korang nak tahu sangat pasal Mai, err ada ke orang nak tahu? Ala pilihlahhh tau... hehehe. Nanti Mai jawab soalan tu dalam satu entri. 



Tulis number soalan kat komen. Thank you in advance, cewahhh. Muah ciked.

UPDATE : DAH CUKUP SOALAN, YEAY! THANKS YANG SUDI TANYA SOALAN 💖



You Might Also Like

16 Readers ♥

  1. soalan no 1..pernah tak putus cinta dan kenapa putus?huhu

    ReplyDelete
  2. Haaa best ni. Akk nak mai jawab soalan no 1 hihi.

    ReplyDelete
  3. Wah menarik! 11 please =D

    ReplyDelete
  4. Akak pilih no. 28.... yeyyy!!

    ReplyDelete
  5. alaaa..jawab sume tak boleh?? hihi
    hmmm kita pilih soalan no.03 untuk mai :)

    ReplyDelete
  6. Hehehe.. Akak ada soalan :

    2) Favourite - Memori
    3) Pilih satu - Diet atau senaman?
    6) Adakah kamu - sukakan diri sendiri?

    hehehe... Harap2 Cik Mai sudi menjawab banyak soalan daripada akak.. =)

    ReplyDelete
  7. no 22 dan 29 ye mayy..sy tggu jwpn awak.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. no limaaaa.. adakah kamu pernah putus cinta may jie?? haha

    ReplyDelete
  9. boleh ke banyak2 numbe?? hihihihi

    no 5,10,11,20,22 n 27..

    ReplyDelete
  10. Yeay dah cukup soalan, thanks kawan-kawan, hehehehe <3

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. alaaa akak terlambat pula....huhu

      Delete
  12. Nak tanya.. nak tanya.. bolehlah..

    ReplyDelete
  13. Mai.. akak pinjam gambar soalan tu ye..
    Cam best je.. TQ in Advanced.. hehehe

    ReplyDelete