XPAX #nokelentong memang gempak betul lah.



Nampaknya Celcom buat hal lagi dengan pakej simcard yang kebabom XPAX #nokelentong ni buat aku rasa macam nak tukar number lagi, hahah. Kenapa simcard XPAX #nokelentong, sebab tak ada plan tersembunyi pun, what you see is what you get! Wow!

10gb basic internet + 10gb Facebook internet maknanya 20gb internet free gitu! OMG gile betul, kalau aku subscribe pun selalunya seminggu 2gb je, sebulan 8gb, dah RM40. Dengan XPAX #nokelentong ni, asalkan hidup je number tu dah boleh pakai free basic tu. Kalau rasa 20gb tu masih tak cukup, don't worry boleh je subscribe tambah lagi.

Untuk maklumat lengkap lagi mengenai plan yang gempak kebabomm ni bolehlah KLIK SINI

Jom bertukar!
Previous
Next Post »

9 Comments

Click here for Comments
12/28/2016 6:35 PM ×

banyak tuuuu 20 GB . omg!

Reply
avatar
zety
admin
12/28/2016 10:06 PM ×

Prepaid ke ni??
Zety skg pakai postpaid..ada la jgk rasa nkkita tukar no bila sin provider buat hal

http://spitoutkata.blogspot.com

Reply
avatar
Reen Johari
admin
12/28/2016 11:06 PM ×

Tapikan dik.. Akak dah langgan. Cuma internet asas.. Kelajuan lemah. Nak blogwalking pun rasa semput je..

Tapi bab facebook.. Wuhuuu laju!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/28/2016 11:19 PM ×

Tahu takpe, tak habis pakai tuuu...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/28/2016 11:20 PM ×

Ha ah prepaid, Mai pun pakai postpaid, haha,plan lama,takde internet plan pun,hahahaha...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/28/2016 11:56 PM ×

Lahhh ye ke...frustlah macam tu, mmg kena beli jugalah data nampaknya...

Reply
avatar
Nick Nashram
admin
12/29/2016 12:13 AM ×

nak tukar la kalo camtu..sekarang ni guna maxis yang 8gb..4gb siang n 4 gb malam.satu ari guna dah abes...arghhh..stresss!!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/29/2016 3:38 PM ×

Blogger mmg perlukan data yg banyak kan...sabo sabo jgn stress2

Reply
avatar
Unni Anje
admin
1/02/2017 9:57 AM ×

best la plan ni.. tp kg unni masalah line celcom memang x ok... tpaksa setia kat dg

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon