Latest Posts

XPAX #nokelentong memang gempak betul lah.

By December 28, 2016 ,



Nampaknya Celcom buat hal lagi dengan pakej simcard yang kebabom XPAX #nokelentong ni buat aku rasa macam nak tukar number lagi, hahah. Kenapa simcard XPAX #nokelentong, sebab tak ada plan tersembunyi pun, what you see is what you get! Wow!

10gb basic internet + 10gb Facebook internet maknanya 20gb internet free gitu! OMG gile betul, kalau aku subscribe pun selalunya seminggu 2gb je, sebulan 8gb, dah RM40. Dengan XPAX #nokelentong ni, asalkan hidup je number tu dah boleh pakai free basic tu. Kalau rasa 20gb tu masih tak cukup, don't worry boleh je subscribe tambah lagi.

Untuk maklumat lengkap lagi mengenai plan yang gempak kebabomm ni bolehlah KLIK SINI

Jom bertukar!

You Might Also Like

9 Readers ♥

  1. Replies
    1. Tahu takpe, tak habis pakai tuuu...

      Delete
  2. Prepaid ke ni??
    Zety skg pakai postpaid..ada la jgk rasa nkkita tukar no bila sin provider buat hal

    http://spitoutkata.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah prepaid, Mai pun pakai postpaid, haha,plan lama,takde internet plan pun,hahahaha...

      Delete
  3. Tapikan dik.. Akak dah langgan. Cuma internet asas.. Kelajuan lemah. Nak blogwalking pun rasa semput je..

    Tapi bab facebook.. Wuhuuu laju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lahhh ye ke...frustlah macam tu, mmg kena beli jugalah data nampaknya...

      Delete
  4. nak tukar la kalo camtu..sekarang ni guna maxis yang 8gb..4gb siang n 4 gb malam.satu ari guna dah abes...arghhh..stresss!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogger mmg perlukan data yg banyak kan...sabo sabo jgn stress2

      Delete
  5. best la plan ni.. tp kg unni masalah line celcom memang x ok... tpaksa setia kat dg

    ReplyDelete