Template by Blogger Reenri Memang Gorgeous.


Ingat lagi tak template lama aku yang berwarna pink haritu, rindu tak? Ah tak payah rindu, hahahaha. Sebab sekarang aku dah jatuh cinta ganda 80 juta dengan template baru aku hadiah dari Kak Reen kat SINI. Rambang mata sangat tau masa nak bagi jawapan kat Kak Reen nak terima template mana satu sebab semua lawa-lawa gila serius tak tipu terutamanya template tambahan yang Kak Reen emelkan tu. End up aku pilih yang salah satu daripada SINI.


Look! I'm so in love with the new template, gorgeous sangat! Thank you a lot Kak Reen sebab merealisasikan impian nak pakai template mahal. Sekarang nak fikirkan pasal domain pula, huhuhu, tapi itulah aku selalu terfikir kalau tiba-tiba umur tak panjang sapa nak sambung bayar domain aku pula, lepastu blog aku lesap, dan mak aku tak dapat baca blog aku dah. Eh, merepek pulak. 

Tengoklah, tetiba rasa tak nak tukar domain sendiri pula.

Perempuan otak seminit. 
Previous
Next Post »

20 Comments

Click here for Comments
12/28/2016 7:22 AM ×

Hye mai.. lama tak nampak.. hehehe..
Gorgoeus tau blog dia..

Reply
avatar
Jun Zie
admin
12/28/2016 8:59 AM ×

congrts dpt template yg di inginkan =D

Reply
avatar
12/28/2016 10:32 AM ×

Hoii laaa...nampak kemas sangat ni..hihihi...

Reply
avatar
E'in
admin
12/28/2016 11:05 AM ×

mmg cantik.. simple je..

Reply
avatar
12/28/2016 11:30 AM ×

Memang cantik template baru awak..bersih dan sejuk mata memandang.. =)

Reply
avatar
Husna Rahman
admin
12/28/2016 11:31 AM ×

hahha perempuan otak seminit...ok la tu seminit bukan sesaat...

veghi nice template pastinya..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/28/2016 12:22 PM ×

Hhihi busy sikit harituu...i'm back now,rinduuu eh kak sha..thank you :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/28/2016 12:26 PM ×

Terima kasih Kak Jun Zie.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/28/2016 12:27 PM ×

Hewhewhew.... mekasihhh Sally.. :3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/28/2016 12:50 PM ×

hihihi mekasih kak Shikin <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/28/2016 12:50 PM ×

Hahaha otak sesaat lagi paghahhhh. hahaha

thank you veghi much!!

Reply
avatar
Amin Hakim
admin
12/28/2016 2:51 PM ×

Cantik dan kemas template baru nie ☺☺☺

Reply
avatar
12/28/2016 4:05 PM ×

Tahniah dapat templete baru.
janganlah otak seminit.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/28/2016 5:38 PM ×

Terima kasih singgah sini :D

Reply
avatar
12/31/2016 8:28 PM ×

Cantik sangatttt template. Jelesss.hehe

Reply
avatar
Unni Anje
admin
1/02/2017 9:55 AM ×

wahh best lla merasa template Gorgeous.. cantik mai, suka tgk.. nak jeles blh la :P

Reply
avatar
7/15/2017 8:02 PM ×

gorgeous template kak mai..kalah adik..yg adik biasa je.

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon