Baby girl Dah Besar! Yeay! #Daniadarjahsatu



Macam tak percaya 2017 ni my baby girl dah darjah satu. Rasa macam masih duk dukung dia bersaiz potato je dulu. Hihihiks. 

Dear Kakak Baby, 

Aunty pun confuse nak panggil kakak ke nak panggil baby, hahaha, sebab dah ada tiga adik but you're forever my baby. 

Harini kakak first day kat sekolah, kalau kakak baca entry aunty ni masa dah besaq nanti, aunty nak habaq yang hang loqlaq sangat, hahaha, gurau je, you did great today. 


This cute lil Indian girl is your first friend here. She's so nice, aunty harap korang kawan baik-baik sampai tua macam aunty dan kawan aunty darjah satu kat sekolah yang sama ni, aunty Afifah. Hahaha. Iefa i love you yesterday and will love you poreber! Tetibe selit. 


Your first time beli makanan dekat kantin. Hang attack jajan je noh, loqlaq hang ni. Hahaha. Karut sungguh. 


Muka serius tu aunty tahu ikut siapa, ikut aunty ler tu. Muka je ketat, hati munge-munge. Hahaha. You're nice girl, I know that. Hihihi.



Posing sikit untuk first day sekolah! Yeay Irish Dania Adreanna dah masuk darjah satu. Aunty proud with you, tak sedih, tak nangis, tak takut, hebat sayang! 

Semoga kamu berjaya dunia akhirat. Kamu adalah sebahagian dari doaku. Do your best because you're the best!
Previous
Next Post »

11 Comments

Click here for Comments
Flavnesz
admin
1/02/2017 12:15 AM ×

Cepatnya start sekolah.. Kita dulu new year baru kalut nak carik buku sekolah... haha..
Have fun at school, baby girl cik mai!

Reply
avatar
1/02/2017 3:50 AM ×

alololo.. comel nye dia.. hehehe.. belajar rajin2 ye dik.. :)

Reply
avatar
Unni Anje
admin
1/02/2017 10:12 AM ×

amboi comelnya dia.. anak org lain nagis2 dia semangat pulak..tbaik la..

Reply
avatar
Nora Karim
admin
1/02/2017 10:28 AM ×

Anak-anak kecil ni senang je dapat kawan... dengan siapa-siapa pun dia boleh ngam... rajin-rajin belajar ye kakak... aunty doa kamu mudah terima ilmu yang disampaikan oleh cikgu-cikgu... amin...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/02/2017 4:16 PM ×

Tu la, kedah start sekolah awal bebenor. hahaha

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/02/2017 4:20 PM ×

Hihihi terima kasih :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/02/2017 4:21 PM ×

hihihi semangat macam aunty, :p

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/02/2017 4:22 PM ×

Aamiin, thank you sis...

Reply
avatar
1/03/2017 6:41 AM ×

Pergh!! Teringat masa sekolah dulu.. Baju tu kenangan tu..
All the best Baby girl..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/03/2017 3:43 PM ×

Legend kan baju tu kak sha, mai dulu pun pakai juga...

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon