Latest Posts

GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN

By May 02, 2017 ,

Free Name Card
Klik Banner Untuk Join

Info Giveaway :

1. Follow blog BusyraTakiyudin, G+, Like Page Busyra.

2. Buat 1 entri, letak banner dan backlink kan ke entri ini.

3. Sebut 3 perkataan menggambarkan blog BusyraTakiyudin (contoh: simple, kemas, comot) hehe

4. Tinggalkan link entry di ruangan komen

5. Setiap pemenang akan dapat 1 kotak (100pcs) namecard (2 pemenang)

6. Tarikh tutup penyertaan pada 25 Mei 2017 (Khamis) 11.59p.m

♡♡♡


3 perkataan menggambarkan www.busyratakiyudin.com - Pretty (owner yang cun), Awesome (penulisan yang sempoi) , Perfect (template lawa + kemas + readers friendly).

OWNER CUN
Of course la cun, awek Kedah kut, geng aku lah tu, hihihi.

PENULISAN SEMPOI 
Gaya tulisan yang bersahaja memang sempoi, even baca review pun tak bosan. 

PERFECT
Template yang simple & kemas, tak serabut dan tak pening kepala nak baca. Kadang-kadang kalau masuk blog yang penuh iklan satu blog, atau ada pop-up iklan, or susunan sidebar bercelaru kat sebelah tu, mood nak baca entry pun boleh terbang kan. 

Busyra ni ada buka tempahan untuk design bisnes & blog tau, so kalau nak boleh contact terus tau...Klik untuk maklumat lanjut. 

♡♡♡

Nasib baik Busyra kata walaupun dah ada name card still boleh join. Aku memang dah ada namecard tapi kesilapan besar aku letak full address dalam tu. Zaman sekarang ni bahaya la jugak, nak kata musuh tu tak tau la ada ke tidak, tapi baik berhati-hati kan.

So kalau ada rezeki dapat namecard dari Busyra ni tentulah aku nak tukar bahagian alamat tu cukup dengan bagitau nama negeri je. Hehehe.

blogger name card
Namecard Sekarang
Apapun kalah menang adat pertandingan. Yang penting bila Busyra buat giveaway ni wajiblah iols join, hihihi. Jom ramai-ramai support Busyra :)



Follow

You Might Also Like

33 Readers ♥

  1. betul tu..not all details about diri kita can post or share

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la masa buat haritu tak fikir T_T

      Delete
  2. hai wakk.. singgah dr GA yang sama.. gudluck :)

    ReplyDelete
  3. NAK JOIN JUGAK LAH...GOOD LUCK MAI....CUN LA NAMECARD..ADA GAMBAR DIA LAGI...

    ReplyDelete
  4. Kak Reen : Maceh kak reen, aamiin.

    Kak Diana: Thank you akak... :D Jomlah join...

    ReplyDelete
  5. cantiklah template baru nih

    singgah blogwalking petang . selamat berjaya

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  6. hai, singgah dari segmen sama. :)
    goodluck awak.

    ReplyDelete
  7. Good luck! Mai.

    Mrs. A pun nak join jugaklah

    ReplyDelete
  8. Hii! Nisha datang dari GIA yang sama :D Just followed and I really love your blog! hihi
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  9. Blogwalking ke sini sambil follow awak.. Selamat berkenalan

    http://diarialialiyana.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum,

    singgah dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

    ReplyDelete
  11. singgah bw sini..
    good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  12. singgah bw sini..
    good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  13. Hai. singgah blogwalking sini. goodluck

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by-busyratakiyudin.html

    ReplyDelete
  14. Terima kasih ye, nanti mai singgah balas :D

    ReplyDelete
  15. terima kasih kerana sudi join GA saya.. boleh lihat nama pemenang di sini >> http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/tahniah-pada-pemenang-giveaway-free.html

    ReplyDelete
  16. Jalan-jalan dari Giveaway yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete