GIVEAWAY FREE NAME CARD BY BUSYRATAKIYUDIN

Free Name Card
Klik Banner Untuk Join

Info Giveaway :

1. Follow blog BusyraTakiyudin, G+, Like Page Busyra.

2. Buat 1 entri, letak banner dan backlink kan ke entri ini.

3. Sebut 3 perkataan menggambarkan blog BusyraTakiyudin (contoh: simple, kemas, comot) hehe

4. Tinggalkan link entry di ruangan komen

5. Setiap pemenang akan dapat 1 kotak (100pcs) namecard (2 pemenang)

6. Tarikh tutup penyertaan pada 25 Mei 2017 (Khamis) 11.59p.m

♡♡♡


3 perkataan menggambarkan www.busyratakiyudin.com - Pretty (owner yang cun), Awesome (penulisan yang sempoi) , Perfect (template lawa + kemas + readers friendly).

OWNER CUN
Of course la cun, awek Kedah kut, geng aku lah tu, hihihi.

PENULISAN SEMPOI 
Gaya tulisan yang bersahaja memang sempoi, even baca review pun tak bosan. 

PERFECT
Template yang simple & kemas, tak serabut dan tak pening kepala nak baca. Kadang-kadang kalau masuk blog yang penuh iklan satu blog, atau ada pop-up iklan, or susunan sidebar bercelaru kat sebelah tu, mood nak baca entry pun boleh terbang kan. 

Busyra ni ada buka tempahan untuk design bisnes & blog tau, so kalau nak boleh contact terus tau...Klik untuk maklumat lanjut. 

♡♡♡

Nasib baik Busyra kata walaupun dah ada name card still boleh join. Aku memang dah ada namecard tapi kesilapan besar aku letak full address dalam tu. Zaman sekarang ni bahaya la jugak, nak kata musuh tu tak tau la ada ke tidak, tapi baik berhati-hati kan.

So kalau ada rezeki dapat namecard dari Busyra ni tentulah aku nak tukar bahagian alamat tu cukup dengan bagitau nama negeri je. Hehehe.

blogger name card
Namecard Sekarang
Apapun kalah menang adat pertandingan. Yang penting bila Busyra buat giveaway ni wajiblah iols join, hihihi. Jom ramai-ramai support Busyra :)



Follow
Previous
Next Post »

33 Comments

Click here for Comments
Nour Adieb
admin
5/02/2017 3:23 AM ×

Good luck Mai 😄

Reply
avatar
Lea Azleeya
admin
5/02/2017 12:55 PM ×

Gut luck Mai.. :)

Reply
avatar
5/02/2017 2:30 PM ×

betul tu..not all details about diri kita can post or share

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/02/2017 4:52 PM ×

Thank You Semua :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/02/2017 4:52 PM ×

Tu la masa buat haritu tak fikir T_T

Reply
avatar
5/02/2017 5:42 PM ×

hai wakk.. singgah dr GA yang sama.. gudluck :)

Reply
avatar
raihanah
admin
5/03/2017 8:19 AM ×

all the best sis

Reply
avatar
Mrs Hazeera
admin
5/03/2017 9:16 AM ×

good luck awak!!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/03/2017 8:45 PM ×

Terima kasih semua

Reply
avatar
shahdiana
admin
5/12/2017 11:19 AM ×

NAK JOIN JUGAK LAH...GOOD LUCK MAI....CUN LA NAMECARD..ADA GAMBAR DIA LAGI...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/12/2017 11:13 PM ×

Kak Reen : Maceh kak reen, aamiin.

Kak Diana: Thank you akak... :D Jomlah join...

Reply
avatar
5/15/2017 6:06 PM ×

cantiklah template baru nih

singgah blogwalking petang . selamat berjaya

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/15/2017 7:15 PM ×

Ye ke, macehhhhhhhh Zaf syg!

Reply
avatar
antynid
admin
5/15/2017 11:56 PM ×

hai, singgah dari segmen sama. :)
goodluck awak.

Reply
avatar
Mrs. A
admin
5/16/2017 4:26 PM ×

Good luck! Mai.

Mrs. A pun nak join jugaklah

Reply
avatar
Nisha
admin
5/16/2017 8:35 PM ×

Hii! Nisha datang dari GIA yang sama :D Just followed and I really love your blog! hihi
http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

Reply
avatar
AL Official
admin
5/17/2017 8:35 PM ×

Blogwalking ke sini sambil follow awak.. Selamat berkenalan

http://diarialialiyana.blogspot.my/

Reply
avatar
5/17/2017 11:41 PM ×

assalamualaikum,

singgah dari segmen yang sama

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/18/2017 10:01 PM ×

Alaa so sweet,thanks dear...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/18/2017 10:02 PM ×

Selamat berkenalan dear :D

Reply
avatar
5/19/2017 2:33 AM ×

singgah bw sini..
good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

Reply
avatar
5/19/2017 2:33 AM ×

singgah bw sini..
good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

Reply
avatar
Mieza S
admin
5/19/2017 10:05 AM ×

Hai. singgah blogwalking sini. goodluck

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by-busyratakiyudin.html

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
5/19/2017 7:15 PM ×

Terima kasih ye, nanti mai singgah balas :D

Reply
avatar
5/27/2017 10:14 AM ×

terima kasih kerana sudi join GA saya.. boleh lihat nama pemenang di sini >> http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/tahniah-pada-pemenang-giveaway-free.html

Reply
avatar
6/06/2017 3:21 PM ×

Jalan-jalan dari Giveaway yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon