Friday, September 29, 2017

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤
Click to Join Us!
First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤ 

Siapa suka cantik angkat tangan! Fuhhh semua orang suka nak jadi cantik kan. Sedangkan Allah pun sukakan kecantikan dan keindahan, sebab tu la kita kena jaga diri kita elok-elok bagi cantik sokmo. Giveaway kali ini sangat special sebab hadiah-hadiahnya ada semua yang kita perlukan untuk tampil cantik.

Dalam Beauty Box ini akan ada facial foam, toner, lotion, hair mask, facemask, liquid powder, dan macam-macam lagi! Bak kata Mellya hadiah ni worth to RM250 tau! Durian runtuh betul lah kat siapa-siapa yang dapat ni.

Apa yang kita perlu buat utk menang GA ni pun mudah. Semudah A, B, C gittueee. Kenapa ABC?

A - FOLLOW BLOG PENAJA
B - FOLLOW INSTAGRAM PENAJA
C - LIKE FANPAGES PENAJA

See... Mudah betul. Lepastu create la satu entry macam iols tengah tulis sekarang ni. Hahaha.

Pssst, siapa penaja GA awesome ni? Jeng jeng jeng. Of course blogger-blogger yang awesome juga, macam Mellya,  Mrs Pip, Shafyqah, Aira, SyahirahValiant, dan Siqahiqa ni!

Seorang pemenang bertuah dicari mereka untuk memiliki Beauty Box with Love ni, ohooo, sengit nampaknya persaingan ni.

Ohhh Beauty Box, milik siapakah dikau ini?

Suspens kan. Haha. Beauty box ni mungkin milik saya, atau mungkin juga milik anda. Tapi tak mungkin milik anda kalau anda tak join, so apa lagi meh cuba nasib ramai-ramai sebelum tarikh tamat 20 Oktober ni k.

Facebook : Noor Maizan
Instagram : @noormaizan


Follow
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

11 comments:

  1. Good luck mai. Akk pun join jgk. Hee

    ReplyDelete
  2. Good luck .. semoga bertuah dalam GA INI

    ReplyDelete
  3. Thanks sudi join ^^ good luck and all the best ya. Senarai peserta >> http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/senarai-peserta-first-beauty-box.html

    ReplyDelete
  4. hai awak.
    blogwalking sini.
    semoga murah rezeki awak ^_^

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

    ReplyDelete