Apa Itu BOLEHCOMPARE & Cara Mudah Tambah Duit Poket Melaluinya !


Zaman dulu, semua benda terhad. Sesetengahnya kita tak mampu nak buat pilihan langsung, pakai saja apa yang ada di Malaysia ni. Even nak pakai internet pun terpaksa sambung dengan kabel telefon rumah. Seksa weh.

Alhamdulillah, kita sempat merasa zaman kepesatan teknologi. Sekarang ni untuk satu benda pun ada banyak pilihan untuk kita pilih. Contohnya syarikat telco yang pelbagai, macam-macam jenama handphone, dan nak berinternet pun dah senang dengan macam-macam plan internet terkini.

Hahaha, biasalah bila banyak pilihan ni kita pulak yang kena pastikan kita tak tersalah pilih. Jangan risau sebab sekarang aku nak perkenalkan korang dengan BOLEHCOMPARE untuk pastikan lepas ni senang kalau korang nak bandingkan apa-apa servis yang korang nak pakai.


Apa Itu BOLEHCOMPARE?

BOLEHCOMPARE adalah satu program dibawah MDEC (Malaysia Digital Workers Company)- e-rezeki.

Di website BOLEHCOMPARE ni, kita bukan saja dapat bandingkan harga, malah segala kelebihan dan kekurang produk juga.

Masa dan tenaga kita pun dapatlah dijimatkan, hanya dihujung jari saja kita boleh dapat maklumat dari beberapa syarikat dan buat pertimbangan sebelum kita nak pilih sesuatu. Ini juga melatih diri kita untuk jadi pengguna yang bijak!

Paling best, kita boleh akses website BOLEHCOMPARE ni dan buat perbandingan dimana saja, bila-bila masa, just guna smartphone kita saja sebab ia mobile-friendly. Memang memudahkan.

Apa yang BOLEHCOMPARE boleh bandingkan?

BOLEHCOMPARE boleh tolong kita jimat masa, tenaga dan duit kita dengan memberikan maklumat yang tepat untuk memastikan kita buat pilihan yang tepat.

Antara benda yang kita boleh bandingkan guna BOLEHCOMPARE ni adalah :

01 |  Broadband

Ada pelbagai plan Broadband yang boleh dibandingkan dalam BOLEHCOMPARE ni. Maklumat lengkap tentang harga dan kelajuan sesuatu pakej juga boleh didapati dalam website BOLEHCOMPARE ni.

Contohnya korang boleh cuba bandingkan promosi Fibre Broadband & TM Unifi Broadband sebelum pilih mana-mana yang korang rasa sesuai dengan korang.

Fibre Broadband

02 | Telco Terbaik 

Dalam pilihan Telco ni korang boleh bandingkan sendiri kelebihan plan internet setiap telco, komitmen bulanan, kalau nak pakej beli sim card sekali phone baru pun boleh bandingkan dalam BOLEHCOMPARE ni.


03 | Insurans

Tak kiralah insuran am ataupun insurans kereta, boleh je kita nak compare dalam website BOLEHCOMPARE ni.

Kalau korang nak renew insurans kereta pun boleh tau. Senang sangat kalau melalui BOLEHCOMPARE,korang hanya perlu follow step kat bawah ni :

CARA RENEW INSURANS KERETA MELALUI BOLEHCOMPARE

Klik Butang 'RENEW NOW!' 
Isi borang yang disediakan 'Quotation for Car Insurance Renewal'

CARA RENEW INSURANS KERETA MELALUI BOLEHCOMPARE
CARA RENEW INSURANS KERETA MELALUI BOLEHCOMPARE

Selain itu, BOLEHCOMPARE boleh juga digunakan untuk mendapatkan maklumat dan membuat perbandingan untuk :

04 | Bank 

  • Kredit Kad
  • Loan Peribadi
  • Loan Rumah

05 | Telefon Bimbit dan Aksesori 

Kalau ada yang tengah cari phone baru tu, bolehlah korang try usha kat BOLEHCOMPARE ni untuk buat perbandingan.

💙💙💙

Inilah serba sedikit info pasal BOLEHCOMPARE ni untuk rujukan korang kalau ada yang belum pernah dengar lagi. 

Pssst... nak tahu lagi tak apa yang best pasal BOLEHCOMPARE ni?

Belum habis cerita ni...yang paling best pasal aplikasi BOLEHCOMPARE ni mestilah peluang nak jana pendapatan dan dapat duit poket.

Serius ke boleh buat duit dengan aplikasi ni?

Apa Itu BOLEHCOMPARE & Cara Mudah Tambah Duit Poket Melaluinya !


Buat duit dengan aplikasi BOLEHCOMPARE?

Ya selain membanding servis, kita boleh juga menjana pendapatan dari BOLEHCOMPARE affiliates. Senang sangat nak buat duit dengan BOLEHCOMPARE ni, hanya perlu share link ke laman social kita, tunggu orang klik dan guna servis BOLEHCOMPARE ni untuk kita dapat komisen.

Kaching! Kaching!

Pertama kali sign up pun dah masuk duit tau, RM100 pulak tu. Walawehhh, kalau korang tak percaya meh aku tunjuk.

klik untuk tumbesaran

Ayokkk, ok ada yang dah tak sabar nak sign up kan? Meh aku ajar cara-cara senang nak buat duit dengan BOLEHCOMPARE ni. 

CARA BUAT DUIT DENGAN BOLEHCOMPARE AFFILIATES

2) Login ke account affiliate BolehCompare.com dan pilih produk yang bersesuaian dengankeperluan masing-masing
3) Klik Promote Now.

Klik Untuk Tumbesaran
4 ) Share URL tersebut dalam laman sosial kita
 
5 ) Orang yang berminat untuk dengan pakej yang kita share akan klik pada butang 'Interested'

Klik Untuk Tumbesaran

6) Pastikan rakan / keluarga / orang isi borang dengan lengkap

7) Semak status permohonan rakan / keluarga / orang di LEADS SALES dan lihat proses.
8) Jika berjaya, kita boleh check status di SALES yang kita dapat komisen dan komisen tersebut akan dapat pada bulan hadapan.

Klik Untuk Tumbesaran

Senang je kan? Jangan pening-pening tau, hihi.


Follow

Post a Comment

5 Comments

  1. wah bestnya.. mama nak renew road tax ni

    ReplyDelete
  2. best jugak sign up ni nak pulak bonus sampai 100 hengget :D

    ReplyDelete
  3. wah wah menarik. boleh cuba ni

    ReplyDelete
  4. first time dengar. hehehe

    ReplyDelete