Monday, June 13, 2011

Microbiology .

Budak part 1 mmg semangat lebih kan.Okey fine =..= . Tapi serius microbiology best.BEST!Tahu tak maksud best?Best tu best la.Okey aku tak tau nak gambarkan,tapi best la. *Ada rasa nak lempang tak budak ni?haha.

Untuk bebudak part 1,(aku la tu),subjek kami ada 7 je.Sikit je.TUJUH.Haha.Antaranya adalah...tattara :
  • BEL120 - english 
  • HBU111 - ahakz.ni kokurikulum la,budak bulat cam aku layak masuk pertolongan cemas je.sebab malas kawad.HAHA. (Okey aku dah trauma kadet polis kat merbok)
  • CTU101 -Agama , prinsip2 asas Islam
  • CSC - ala,kelas computer,time ni aku fesbukk je.HAHA
  • MAT133 - macam addmath la jugak. =) Senior dan GM kesayangan aku slalu tlg aku subjek ni. (melalui msg walaupun dah terpisah)
  • CHM138 - Basic chemistry . OK,MALAS NAK KOMEN.AKU BENCI KIMIA!
  • MIC102 - Cell biology . Nie la subjek microb.Hehehe..Syiok,syiok.Interesting walaupun buku dia agak lucah dan aku mimpi ngeri jugaklah tengok first time tapi relaks sudaa.haha
 Haa,bagi yang tak gemar subjek fizik tu,apakata nanti nak isi borang UPU lepas adik-adik SPM,ringan-ringan la tangan pilih microbiology.HEHEHE..Kami tak belajar fizik dah :) (:

eh,aku nak pergi dah ni.len kali aku update lagi.bye syg.










 
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

2 comments:

  1. melalui mg wlaupun terpisah ea.. hik3!

    ReplyDelete
  2. mesti best kan amek microbio. . teringin la pulak. . :p

    p/s : i don't like kimia too. .

    ReplyDelete