Cara edit Gambar Yang Ohsemmm...

Hai sayangku intan payung semua . Firstly kita tgk gambar aku edit sampai loya tekak dulu ;) Weeee~
















eh ade lagi...





















Ok last last , 




















Memang aku tak bleh blah jadi model entri sendiri.Hahaha..Nak jadi model entri orang memang tak layak lah kan...Boooo sama aku..lalala~

Ok, kalau korang nak edit juga...
boleh lah Bace entry aku yang ni  > TEKAN SINI < untuk download software tu.

Bagi yang tak faham cara guna software tu atau tertekan sebab dia bahasa cina bolehlah baca blog adik aku >TEKAN SINUN < untuk baca cara download dan cara edit.

Thanks kepada adik aku yang rajin buat tutorial bagai.

Thanks reader , i love u.

Assalamualaikum~

Post a Comment

6 Comments

  1. amboi perli..hahahahaha....rosak gambar ade la

    ReplyDelete
  2. thanks ijan :)

    ReplyDelete
  3. haha...xpe...kalau x jadi model entry sendiri, siapa pulak yg nak jadi kan?haha...layankan je :p

    ReplyDelete
  4. maizan,aku nk buat tuto agi :'(

    ReplyDelete