Doakan eden yo .

Surat doktor dah dapat.Operation~operation~ eden takut T____T.

Doktor kata tadi , sebenarnya ketulan kat tangan aku ni disebabkan terhantuk dengan kuat.Lepas tu gel terbentuk dalam urat aku.Perlu dibedah untuk buang segera .

*No wonder la tangan kanan den ni cepat bonar kebasnyerr*

Sobs sobs.Seingat den tak pernah pulak tangan ni terhantuk kuat2.

Hmmmm~Dulu time form3 nak kena cucuk hepatitis pun den tawaf satu bangunan sekolah lari dari cikgu & nurse sebab den SANGAT takut jarum.Sampai sekarang den tak kena cucuk lagi.Hihik~

Tapi kan , tapi kan, kali ni den nak lari mcm mana.Den takut dooo~~ 

Mama kata nanti operate buat dekat KPJ . 

Ok dah tak boleh cakap banyak dah. *Boom , pengsan ketakutan.

p/s : Kawan2 doakan sy ye..Supaya jiwa kental sikit,Ades malu la tough2 takut jarum~

Assalamualaikum

Post a Comment

20 Comments

  1. semoga operation tu berjaya. amin..jgn lari plak time tu :D

    ReplyDelete
  2. All the best. You can do it ! ^__^

    ReplyDelete
  3. semoga Allah permudahkan segalanya...

    nice :)

    p/s: owner bloghok pesan, 3 Mawar part-2 dah realese...

    http://bloghokite.blogspot.com/2011/10/3-mawar-part-2.html

    jgn lupa follow my blog

    lieyannaesmeralda.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. salam...

    Ya Allah..permudahkan segala urusan pembedahan Miss Eiza ni...amin..

    Isnyaallah..tak ada apa2..:)

    ReplyDelete
  5. tq lieyanna esmeralda.

    sekamar rindu : wasalam.amin ;) thanks ye

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. semoga operation tu berjaya , jgn nak takut sgt la --' klu takut juga sebut nama aku 3 kali HAHAHAHAHA XD

    ReplyDelete
  9. hahaha...aku sebut 3 kali aku mau kau ada sebelah aku buat muke comel okey. love u lah kawan

    ReplyDelete
  10. wahhhhh.... kata jiwa kental.. no prob lah! i'll pray for you k.... get well soon..tc! (:

    ReplyDelete
  11. takutnyaa. btw, Don't worry. Allah sentiasa di sisi kita. Insya'allah semuanya akan selamat. :) i'll pray for you ^.^

    ReplyDelete
  12. darah beku la tu kot. gudluck ye! and get well soon~ :D

    ReplyDelete
  13. insyaAllah, everything will be fine...ampa x payah takut2 ye :)

    ReplyDelete
  14. saya doakan operation berjalan dengan lancar.... jangan takut yek.. tu semua utk kebaikan awak..

    ReplyDelete
  15. Saya turut mendoakan segala yang terbaik dan moga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  16. semoga di permudahkan segala urusan....amin..

    ReplyDelete
  17. wani : jiwa kental. ye ye, thanks ;)hee~

    eyfa : thank you dear :')

    rainyscream : thanks awak

    iszieylyanziy: thanks ;)

    hanih borhan : ya ya kami tak takut , thanks ampa.

    shahrazali : ;') time kasih awk

    MD : terima kasih

    Ila : amin ~ time kasih dear

    ReplyDelete