Edit gambar ;)

Korang suka edit gambar ? Tak suka? Takpe, den pun tak suka . Suke ? Den pun suke. Haha. Den bukan lidah bercabang,den cuma fleksibel.Hahaha.Ok nah tgk ni den dah edit gambar den sampai hancus .

Ok ni gambar real.Takde edit lagi.Hahaha.Dah jemu kan tengok kat header tu.Ok ni nah tgk yang eden hancurkan bahagian mata dulu .Kasi pakai lipstick sikit.Bwahahaha....Ops,kasi putih sikit, muka tak licin kasi gebu gebu.
Taraaa~Fake gila muka den kan.Hahaha...Macam badut sarkas.Eh jangan kutuk lagi.Belum habis lagi ni..

Lepas tu..den pun kuruskan pipi den yang bulat bulat tu....

Ok sekarang dah pelik mcm alien.Gelak la...Hahahahaha~

Nak edit ke?Tapi korang kena download dulu la menda alah ni.Dan dalam bahasa Cina tau.Sape tahu bahasa cina senanglah,Kalau bute hurup cina macam den ni,den men bedal je klik klik.Hahaha

Nak download masuk sini.Jangan risau google translate kan ade ;)

XIU XIU MEI TIU


Contoh edit melampau :

Kehkeh~

Assalamualaikum~

Post a Comment

25 Comments

  1. aah :DD sbb tu most gamba org kt fb tuu fake. jumpa dpan2 slalu laen gilaa :)
    hehehe!

    ReplyDelete
  2. over gila aku jadik model entri sendiri.wakakaka~

    ReplyDelete
  3. ni mesti kes boring kan? hahahaha

    ReplyDelete
  4. wah hebatlah cik tikah..cmna tau den boring ni.haha

    ReplyDelete
  5. kehkeh..mana de lah awk....mcm alien ja jadinya

    ReplyDelete
  6. mata tu comel . hehe edit pkai ape ? ps ?

    ReplyDelete
  7. bestnya ada bulu mata pnjang!saya punya pendek je :)

    ReplyDelete
  8. Alang alang edit tu buat sampai berubah muka :)

    ReplyDelete
  9. smart lahh , dah download dahh , TQ :)

    ReplyDelete
  10. alamak edit muka den gak bulih?kira iras2 aaron aziz pun cukup.tak perlu lebih2 sgt.risau org jeles.kahkahkah

    ReplyDelete
  11. ahahahahahaha terbaek la mezan~~ :D

    ReplyDelete
  12. haha,,,cantik gak,,is malas bab2 nk edit gmbar nie

    ReplyDelete
  13. Min : edit pakai xiu xiu kan sy bg link tu awak..

    zureen :sy tak reti guna photoshop.pakai xiu xiu je.

    khad : edit la syg.hahaha

    empayar utama : haha,malu kang org kata over..

    dieyb : haha,jom edit lagi bnyk2 . :p

    Afzal : amboi aaron aziz tu , tak menahan..hahaha

    pain : dah ketagih mcm fasya

    iszieylyanziy : haha...malas sbb rumit kan//

    ReplyDelete
  14. macam mukaaaa mmber kat uitm.. hehe, nama dia kelly :)

    gmbar yg ke3 tu mcm cite ape eh... hek3 :D

    ReplyDelete
  15. woohoo.transformasi yg sgt laen benor.hehe

    ReplyDelete
  16. fiqra : hehek,muka cam avatar tak?ahahaha..teringin nak kapel ngan jack sully..hensem..

    cikumi : fake semata.hahaha

    wuming : haha...best tapi kalau hasil kelakar maluu

    ReplyDelete
  17. bulatnya mataaa! jeles ! :(

    ReplyDelete
  18. hanih borhan : yup yup tapi ada tutorial ajar cmne nak guna.

    eyfa : haha , bulat ye. badan pun bulat.haha ;))

    ReplyDelete
  19. nak dowonload la..wat2 faham bhsa cina..ehheh

    ReplyDelete
  20. wah kreatif dan menarik.. nak jadi model edit juga lah :)

    ReplyDelete
  21. ILA : adik sy de wat tutorial..hehehe

    ir yien : hahaha...jom jd model sendiri..kihkih

    ReplyDelete