Blog-blog yang buat den kecewa

1.Tak ade ruangan komen 
Hobi den kan mengomen ngomen.Kecewa bila jumpa blog tak izinkan den komen.Hehe.Rase sentap bila den nak cakap something tapi kena telan balik dan pulang dengan kecewa.

2.Tak ade shoutbox
Kalau tak ade ruangan komen,shoutbox pun jadi lah kan,boleh den jerit-jerit kat situ.Hehehe...Kadang-kadang ade yang tak de ruangan komen,shoutbox pun takde,den tak tahu mcm mana nak berhubung ngan tuan blog tu.Sedih......Den berblog bukan saje seronok2 post entry je,den nak cari kawan2 juga sebenarnya,

3.Suke Marah den
Tabiat den kan,kalau jumpe link,automatik den right-click then pilih open in new tabs.Tapi ade setengah blog tu den tak tahu dia marah orang right click dalam blog dia,terus dia maki hamun den,sentappppp hati mak nok....TErkejut tau tetibe kene maki hamun kate den nak curi entry la,den copycat la...Den takdo niat pun,den cuma sayang nak tinggal blog dia yang indah tu,sebab tu den nak bukak link yang dia bagi tu dalam new tab...Tapi.......Ape yang den kena,adoi....Tacing tau..Sobs sobs.....

4.Tak hargai den
Hehehe.Ngade tak?Bukan ape.Den kalau nak follow tu kadang-kadang tak jadi sebab ade la segelintir yang letak nama bukan bukan kat atas ruang follower tu.Ade yang tulis Lembu dicucuk hidung la dan macam-macam lagi den jumpa.Den nakkkk sangat follow,tapi den tak sanggup menghinakan diri sendiri pulak,so den sekali lagi pulang dengan kecewa.Sorry..

5.Fitnah den
Yang ni macam ni.Dia letak gambar bf dia ensem-ensem.Pastu dia tulis,"Ape tengok-tengok,kite tau pakwe kite hensem,awak jangan nak curik dari saye"...Erkkk...Apekes?Ade juga letak gambar sendiri , "Kite tahu kite tak comel macam awak,awak jangan nak kutuk kite ,awak boleh blah..bla bla carut marut bla bla" ,Erkk sekali lagi.Terus den tekan pangkah lalu keluar dengan kecewa.Den tak de niat pun nak curik pakwe makwe orang la,kenapa perlu cakap macam tu.Kalau sayang taknak bg orang tengok jangan la tayang.Lagi satu den tak penah kata sape sape tak lawa.Kalau sendiri tuan badan cakap tak lawa,takkan den nak bangkang,Huahuahua.Sayangi diri anda.Nobody will love u if u dont love urself.

Ngeee~Sampai disini saje entry den kali ni.Maaf kepada yang terasa or marah den or tak suke den cakap macam ni.Den minta maaffffff sangat.Ni cuma pendapat den sorang minah senget pemilik blog senget ni...

sape marah den nah amik bunga ni..ikhlas =)

~assalamualaikum

Post a Comment

35 Comments

  1. tak pandai wat shoutbox. sobs..sobs...

    ReplyDelete
  2. alahai kesian nye adik aku yg sorg ni.....
    tpi sbgai abg....
    ingin mmberitahu...
    inilah dunia blog....
    so harungilah dgn pnuh kecekalan k??
    ;)

    ReplyDelete
  3. takpe nabila...kami komen saje pun takpe...kami actually lagi suke komen dari shout.

    are-tulk:hehehe...sekadar meluahkan rasa hati =p <--ngade sangat ke entry saye?

    ReplyDelete
  4. setuju2.dtgla belog sy,belo sy de shoutbox de komen.,haha

    ReplyDelete
  5. haha,,,camtu kompen tak kecewa...

    ReplyDelete
  6. hye cik tuan tanah kedaung. hehe. den pon setuju gak ngan apo yg cik tuan tanah koba an 2..(erkk... kamo ni pior nogori koh x?) lub n3 nih! hehe

    ReplyDelete
  7. cik ceril : den asal kedah...belajar kat noghori je..tapi dh jatuh cinta ngan noghori tu yang loghat dh bercampur aduk tu.hahaha

    cik umi : hahaha,kita geng naaa

    ReplyDelete
  8. sy pn suka komen tp kalau yg ada Word Verification tu mcm menbantutkan perjalanan nak mengomen tu. ehhee

    ReplyDelete
  9. haha...kalau line laju tak kisah..kalau line wktu tu mcm cekodok mmg sy cancel komen.ehehe

    ReplyDelete
  10. Aku semua yg di atas hakhakhakhakhak

    ReplyDelete
  11. elehhh..mana ade...drama la tu..hihihi

    ReplyDelete
  12. right klick disable tu bukan ape..
    nk jge privacy je..
    coz orang skng suke mean curi2 amek gmba tnpa izin..
    tak patut2..
    hahha..

    ReplyDelete
  13. hot stuff mmg cmtu ,ramai org nak pic dia.hahaha

    #gurau2

    ReplyDelete
  14. amboih~~
    perli nmpk..
    ^_^

    ReplyDelete
  15. haahha...
    don't mind larh..
    tp mmg sesetngh zul tngok..
    mmg tetibe kne maki..
    kecewa kecewa...
    hee~~

    ReplyDelete
  16. agak laa.eh rajin eh dtg sini berbalas komen...terharuuuulah..hihi

    ReplyDelete
  17. coz ade ruang comment..
    and sebab zul dh 4low..
    quiet intersting blog..
    ^_^

    ReplyDelete
  18. thanks tau zul..hahaha....msti la ade ruang komen ,kalau tak cmne nak berhubung ngan org len kan...

    interesting ye?ahahaha..TERIMA KASIH...adoi dia ni buat den terharu ja..eskrem nak?haha

    ReplyDelete
  19. yeah~~
    hee.. (^_^)
    kasih di terima..*hihihi:)
    zul tk terima rasuah larh..
    ikhlas dari hati.. =)

    ReplyDelete
  20. aip bukan rasuah...upah..teheeee

    ReplyDelete
  21. eh' tk payah upah2..
    mmg blog awak menarik..
    content die pown best..
    ^~^

    ReplyDelete
  22. (T______T) <--menangis keTERHARUan

    ReplyDelete
  23. aik~~
    tok seh larh nangis...
    senyum je larh pown dh ok...
    ^_^

    ReplyDelete
  24. (^______^)v okey okey.....menurut permintaan..kite senyum..lalala..

    ReplyDelete
  25. (^______^)v okey okey.....menurut permintaan..kite senyum..lalala..

    ReplyDelete
  26. yeah~~
    mcm tu larh..
    yang penting ikhlas~~
    ^________^

    ReplyDelete
  27. yeah~~
    mcm tu larh..
    yang penting ikhlas~~
    ^________^

    ReplyDelete
  28. Yang right click tu sy sokong haha :D

    ReplyDelete
  29. alahai.. sian cik mai kita.. tapi, zie xpernah jumpa lagi la yg letak lembu bagai2 tue.. ada ek??

    ReplyDelete
  30. ahaaa zikrillah sokong den,muahaha

    ReplyDelete
  31. ade zie,sentap mak nok...

    ReplyDelete
  32. Salam Aidilfitri...

    ada masa borak ngan bonde yea...
    bonde suka...:)

    ReplyDelete
  33. Kalau right-click disable, Kam suka guna scroll click kat mouse tu, or ctrl + click bila cursor sentuh link..:) Kam biasa macam nie.. :)

    ReplyDelete