Entah


Aku harap rasa sakit ni kekal sampai bila-bila.Sebab kalau tak kekal nanti aku lupa sakit ni pedih mcm mana,pastu aku leka lagi.


Apapun thanks kawan-kawan aku yang tak jemu bg semangat walaupun semangat aku takkan datang dalam masa terdekat ni.Izz,pain,fasya dan len2.Tahniah n thank you.


Aku dah dapat obat sedih ni , layan sorang budak perempuan yang admire aku sangat2.Hahahaha.Bukan aku nak perasan.Tapi bila semua detail fesbuk dia hampir sama dengan aku, pastu like semua comment2 aku sampai penuh noti + pic aku juga, apa maksudnya kalau tak admire?


Keh keh. tak kira lah kau haters ke stalker ke~aku sayang kau selagi tak menyusahkan hidup aku ;)



Post a Comment

6 Comments

  1. Jgn biarkan rase sedeh dan sakit tu berpanjangan.. :)

    ReplyDelete
  2. hehehheeee,,,aku LA STALKER KOO!!,hehehee,, xpsl~ HAHAH

    ReplyDelete
  3. empayar utama : ye :) hehe, semangat baru setiap hari

    ms Lala : sedih tetap sedih

    Zatie : ko stalker tersetia.haha

    ReplyDelete
  4. aku sedih, titik.

    ReplyDelete
  5. sis92 : mmg sedih , titik.

    ReplyDelete