Latest Posts

Kurela menjaga kekasih hati keduamu , demi cinta kita .

By June 20, 2012

Tolong abaikan entry 2012 ini,, kekekekeke

Assalamualaikum . 

Ahaa tudia tajuk tak menahan . Tapi seriuslah , kerana aku sayang sangat kat Akmal , maka haruslah aku menghormati setiap benda yang dia sayang juga. Aku mahu jadi sebahagian dari hidupnya . cintanya , keluarganya :')

Syahdu pulak entry kali nie. Encik Akmal akan melanjutkan pelajaran beliau bermula 23 Jun ini . Bermakna birthday aku 25 haribulan tu takde orang nak sambut dengan aku lah . Ehh itu tak penting , tp yang aku sedihkan beliau tak dapat selalu teman aku hari minggu . 

Yang penting aku kena faham . Masing-masing ada komitmen hidup . Beliau bertukus lumus sekarang demi keluarga masa depan kami juga kan . Sepanjang beliau nak berkursus nanti, beliau ada titipkan sesuatu untuk aku jaga.

Kekasih hati kedua nya.

Yeah dari dulu aku tahu beliau memang punyai kekasih hati selain aku . Tapi seriously aku tak marah , aku pun turut sayang kekasih hati beliau tu . Sebab aku mahu dia selalu bangga punya aku yang selalu menyokongnya dari belakang. Yang menghormati kesukaannya . 

Mulai malam ini , kekasih kedua beliau sebilik dengan aku . Mudahlah aku nak menjaga dan melindungi kekasih kedua beliau tu . Yeah yayang , Mai janji jaga dia sebaik-baiknya . :') Mai sayang awak yayang .

Memperkenalkan bini kedua beliau :)

katil sebelah aku kosong , so no worries la.



Amacam cunnnn tak . 

Ohhh baby baby , I peluk moto U malam ni ye .... lalala~ barang-barang awak pun saya dah kemas cun cun . Awak jangan risau saya jaga semua sebaik mungkin . Sayang awak. Selamat melanjutkan pelajaran . Jaga diri . Belajar elok-elok . I love you .

 p/s : wahhh terujalah dah cecah 1000 follower . Nanti Mai review yang bertuah ye . Sayang korang .

You Might Also Like

31 Readers ♥

  1. Pesaing hebat tu cik mai... He he..

    ReplyDelete
  2. hamboii tajuk! kelass gituuu! hahahha... smoga bahagia yer cik mai

    ReplyDelete
  3. waahh~ sampai sebilik lah ! sayang sungguh mai kat kekasih ati kedua abg syg ek. hehehe =P

    congrats ! Cik Fiza pon trut teruja tgk follower mai ! heee :DD

    ReplyDelete
  4. amboii siap letak lam bilik tu. sebelah katil lg. hikhik.. sayang benor nmpaknya. :)

    ReplyDelete
  5. Okeyh Mai seriously jealous ! Haha :D

    ReplyDelete
  6. @Si Matatajam hahaha bersaing ngan mentadak hijau tak kisah..hihi

    ReplyDelete
  7. @CiK FizA haha kesian plak kalau letak luar... hujan panas ...

    kannn terharu la ngan semua yg sudi follow...

    ReplyDelete
  8. @Afiqah Ahmad hahahaha ooppsss jgn jgn,... :D

    ReplyDelete
  9. xdapat peluk orang... moto dia pun jadilah.. hahaha....

    ReplyDelete
  10. homagaddddd... ni memang sayang bebenor ni. glerr sempoi bawak masuk motor dalam bilik.. bravo bravo! ^^

    ReplyDelete
  11. maiii romantiss awak ne....
    waaahhh...kena jga baik-baik moto tuu ehh...hehhehe

    ReplyDelete
  12. Comeyy moto , nak wrna pink boleh ? hewhew,,,

    ReplyDelete
  13. suka N3 yg ini... sweet ! salam kenal n dah follow u 1011

    ReplyDelete
  14. aww awesome cik mai sanggup bermadu..dgn moto..hehe yeahh !! haha
    u rock!

    ReplyDelete
  15. sweetnyer korang......jge elok2 moto tu, semoga berkekalan dengan ncik akaml :)

    ReplyDelete
  16. eh cilap...ncik akmal:D

    ReplyDelete
  17. Yela, kenalah sayang barang2 si dia gakk.hehehe

    ReplyDelete
  18. Alamak nona tgk entry lama, malunyeee, hahaha...

    ReplyDelete