Wednesday, June 20, 2012

Kurela menjaga kekasih hati keduamu , demi cinta kita .

Tolong abaikan entry 2012 ini,, kekekekeke

Assalamualaikum . 

Ahaa tudia tajuk tak menahan . Tapi seriuslah , kerana aku sayang sangat kat Akmal , maka haruslah aku menghormati setiap benda yang dia sayang juga. Aku mahu jadi sebahagian dari hidupnya . cintanya , keluarganya :')

Syahdu pulak entry kali nie. Encik Akmal akan melanjutkan pelajaran beliau bermula 23 Jun ini . Bermakna birthday aku 25 haribulan tu takde orang nak sambut dengan aku lah . Ehh itu tak penting , tp yang aku sedihkan beliau tak dapat selalu teman aku hari minggu . 

Yang penting aku kena faham . Masing-masing ada komitmen hidup . Beliau bertukus lumus sekarang demi keluarga masa depan kami juga kan . Sepanjang beliau nak berkursus nanti, beliau ada titipkan sesuatu untuk aku jaga.

Kekasih hati kedua nya.

Yeah dari dulu aku tahu beliau memang punyai kekasih hati selain aku . Tapi seriously aku tak marah , aku pun turut sayang kekasih hati beliau tu . Sebab aku mahu dia selalu bangga punya aku yang selalu menyokongnya dari belakang. Yang menghormati kesukaannya . 

Mulai malam ini , kekasih kedua beliau sebilik dengan aku . Mudahlah aku nak menjaga dan melindungi kekasih kedua beliau tu . Yeah yayang , Mai janji jaga dia sebaik-baiknya . :') Mai sayang awak yayang .

Memperkenalkan bini kedua beliau :)

katil sebelah aku kosong , so no worries la.



Amacam cunnnn tak . 

Ohhh baby baby , I peluk moto U malam ni ye .... lalala~ barang-barang awak pun saya dah kemas cun cun . Awak jangan risau saya jaga semua sebaik mungkin . Sayang awak. Selamat melanjutkan pelajaran . Jaga diri . Belajar elok-elok . I love you .

 p/s : wahhh terujalah dah cecah 1000 follower . Nanti Mai review yang bertuah ye . Sayang korang .
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

31 comments:

  1. Pesaing hebat tu cik mai... He he..

    ReplyDelete
  2. hamboii tajuk! kelass gituuu! hahahha... smoga bahagia yer cik mai

    ReplyDelete
  3. waahh~ sampai sebilik lah ! sayang sungguh mai kat kekasih ati kedua abg syg ek. hehehe =P

    congrats ! Cik Fiza pon trut teruja tgk follower mai ! heee :DD

    ReplyDelete
  4. amboii siap letak lam bilik tu. sebelah katil lg. hikhik.. sayang benor nmpaknya. :)

    ReplyDelete
  5. Okeyh Mai seriously jealous ! Haha :D

    ReplyDelete
  6. @Si Matatajam hahaha bersaing ngan mentadak hijau tak kisah..hihi

    ReplyDelete
  7. @CiK FizA haha kesian plak kalau letak luar... hujan panas ...

    kannn terharu la ngan semua yg sudi follow...

    ReplyDelete
  8. @Afiqah Ahmad hahahaha ooppsss jgn jgn,... :D

    ReplyDelete
  9. xdapat peluk orang... moto dia pun jadilah.. hahaha....

    ReplyDelete
  10. homagaddddd... ni memang sayang bebenor ni. glerr sempoi bawak masuk motor dalam bilik.. bravo bravo! ^^

    ReplyDelete
  11. maiii romantiss awak ne....
    waaahhh...kena jga baik-baik moto tuu ehh...hehhehe

    ReplyDelete
  12. Comeyy moto , nak wrna pink boleh ? hewhew,,,

    ReplyDelete
  13. suka N3 yg ini... sweet ! salam kenal n dah follow u 1011

    ReplyDelete
  14. aww awesome cik mai sanggup bermadu..dgn moto..hehe yeahh !! haha
    u rock!

    ReplyDelete
  15. sweetnyer korang......jge elok2 moto tu, semoga berkekalan dengan ncik akaml :)

    ReplyDelete
  16. eh cilap...ncik akmal:D

    ReplyDelete
  17. Yela, kenalah sayang barang2 si dia gakk.hehehe

    ReplyDelete
  18. Alamak nona tgk entry lama, malunyeee, hahaha...

    ReplyDelete