Wednesday, March 12, 2014

Cemburu

Cemburu itu sejenis ketakutan,
Ketakutan aku jika hilang engkau.

Hingga aku lupa,
Ketakutan ini boleh membunuh cinta,
Jika ia memamah kepercayaan.

:)

Senyum.
Kerana aku tahu siapa engkau.
Dan bagaimana hatimu.

moral of the story : Beragak-agaklah der. Sometime seseorang tu dah lakukan yang terbaik di belakang kita. Tapi bila kita terus menuduh yang bukan-bukan. Mesti dia hurt kan. Padahal kita, hurt yang kita sendiri cipta.

Relax. Dan chill lah.
Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

7 comments:

  1. cemburu tandanya sayang,kot?..kata org tua2 dulu

    ReplyDelete
  2. cemburu tanda sayang. hehehe
    okay, lama gila x singgah sini, sampai template pun dah berubah..

    ReplyDelete
  3. mai, akak buat comeback untuk dunia blogging. hihihi

    ReplyDelete
  4. cemburu membawa padah..hahaa..

    ReplyDelete
  5. :)
    cemburu diam2 jelah kalau hana.huhu

    ReplyDelete
  6. cemburu sebab sayang tapi kalau kita sayang dia ja, n dia xsayang kita mcm buang masa je. hehe

    a;a cemburu pun adakalanya sejenis ketakutan.huhu takut hilang dia

    ReplyDelete