Tuesday, February 24, 2015

Then & Now


 Assalamualaikum...

Rindu nak throwback gambar lama. Gedik pula nak bandingkan dengan sekarang. AHAKZ.

1. Pakai labcoat dalam lab


Diploma.hitam legam, gambar kena edit utk jadi cerah.HAHA

Degree...haruslah gaya. HAHAHA


 2. Pre-grad

Masa MRSM, 2010 tuuu.haha

Konvo Diploma UiTM

 3. Prop time ambil gambar kelas

Diploma

Degree dah pandai gedik dah....

4, Gambar kelas.

Diploma

Diploma




 Degree





 5. Love




dah la kurus, hitam pula, HAHAHA



BAMBAM DAHHH...Hihi

Okay ramai tanya pasal kulit muka aku kenapa dah tak hitam. Sebab dulu aku kan duduk Langkawi, pulau, panas, pantai. Hitam la . Sekarang dah tak duduk sana, lagipun pakai la sabun beras. Hehe.


Previous Post
Next Post

About Author

Hi, nama saya Mai, 24 tahun, graduan biomolecular sains yang bekerja dibidang lain, sangat menyayangi makhluk berbulus terutamanya kucing. Saya mengambil tempahan edit blog dan juga servis review produk. Hubungi saya di blogmayyjie@gmail.com. Terima kasih atas kunjungan anda.

1 comment:

  1. hai kak mai. saya pun ex merbok gak, second batch. selama ni jadi silent reader ja kikiki

    ReplyDelete