Direktori yang Menghimpunkan Blogger Seluruh Dunia.

Assalamualaikum, and hi.

Aku baru tahu akan kewujudan International Blog Directory ini yang menghimpunkan blog-blog dari seluruh dunia. Para blogger dari lebih kurang 200 buah negara telah join, dan lebih menarik lagi secara percuma! 

Cara mendaftar?
1.Masuk ke International Blog Directory >KLIK SINI<
2.Follow blog (wajib) dan google plus (terpulang) mereka.
3.Tinggalkan comment diblog mereka: 
   Blog name:____________
   Blog add   :____________
   Country      : Malaysia 
4.Tunggu nanti diorang akan datang ke blog kita bagitahu permohonan accepted ke tidak.

Perlu ke mendaftar?
Hahaha, yang ini terpulang kepada korang lah. Blogger besar seperti Hanis Zalikha dan abang Ben pun ada dalam list kat sini, apa salahnya blogger picisan macam kita join sekali kan? Hihihi. 

So my lucky number is #631, lepas daftar dapat award lagi tau



Okaylahh nak pergi terjah list blogger dari Malaysia and Indonesia jap, mana tahu dapat kawan baru...
Previous
Next Post »

7 Comments

Click here for Comments
Adam
admin
10/21/2016 12:27 AM ×

Thanks for the information.

Reply
avatar
Kin Naz
admin
10/21/2016 4:32 AM ×

Waa akk dapat jemputan daripada blog ni jgak.

Reply
avatar
Reen Johari
admin
10/21/2016 9:32 AM ×

Hihihi blh kenal pelbagai blogger lagi ni. :)

Reply
avatar
Mas
admin
10/21/2016 11:14 AM ×

menarik..dorg ad dtg singgh gtau..try ah jap..haha

Reply
avatar
10/21/2016 11:19 AM ×

Macam best ni. Nak daftar jugak lah. Tunggu free2 skit cik renex g terjah website tu.

Reply
avatar
10/21/2016 2:32 PM ×

Perghh, menarik ini boleh kenal2 lebih ramai blogger.. ;)

Reply
avatar
cuci karpet
admin
11/23/2016 10:06 AM ×

trims informasinya

Reply
avatar

Tinggalkan pendapat/nota/surat cinta/amaran/soalan pada saya. Jika soalan saya akan menjawabnya, Jika nota cinta maka saya akan melawat blog anda semula.
Komen berbaur rasist, provokasi & lucah tidak akan dipublish. ConversionConversion EmoticonEmoticon